Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Babasını Kaybeden Başak Dizer'e Çirkin Sözler Savurdu!

İlgili Postlar

Sevda Demirel Babasını Kaybeden Başak Dizer’e Çirkin Sözler Savurdu!

Sevda Demirel Babasını Kaybeden Başak Dizer’e Çirkin Sözler Savurdu! Babalar Günü’nde babasını son yolculuğuna uğurlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ hakkında Sevda Demirel çirkin sözler söyledi. Demirel’in bu paylaşımının ardından 2. Sayfa sunucuları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sevda Demirel Başak Dizer Yorumu İle Tepkileri Üzerine Çekti

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir kanser tedavisi gören oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un babası hayatını kaybetti. Dizer’in acısı hakkında şarkıcı Sevda Demirel’in sarfettiği “Sanki yabancı birinin cenazesinde” yorumu herkesi şaşkına çevirdi.

Başak Dizer’in babası Ali Cengiz Dizer, Babalar Günü’nde Bursa Nilüferköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze süresince ayakta durmakta güçlük çeken Başak Dizer’e en büyük desteği eşi Kıvanç Tatlıtuğ verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinin Acı Günü

“Ben babam öldüğünde…”

Sevda Demirel cenazede fotoğrafları gördükten sonra Başak Dizer hakkında “Sanki çok yabancı birinin cenazesine gitmiş gibi duruyor. Ben babam öldüğünde kendimi yerden yere atmıştım hiç bir kimse hiçbir şey umurumda bile değildi. Sadece ‘baba beni bırakma’ diye bağırdığımı hatırlıyorum bilmiyorum çok garip olmuş insanlar” şeklinde konuştu.

Demirel’in bu çirkin ifadelerinin ardından 2. Sayfa sunucuları şarkıcıyı topa tuttu. Sunucular Müge ve Gülşah “Yanlış sularda yüzüyorsun sen git Hatice’nin altına yorumlar yap buraya hiç girme! Gündemden düşünce herkesin gittiği yere ters gidip farkındalık yaratmaya çalışıyorlar” sözleriyle şarkıcı Demirel’i eleştirdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler