Ana SayfaÜnlülerHilal Altınbilek Bodrum' da Plajı Salladı!

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek Bodrum’ da Plajı Salladı!

Bir Zaman Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren güzel oyuncu Hilal Altınbilek Bodrum’da yaz sezonunu açtı. Hilal Altınbilek güzelliğiyle Bodrum’da dikkatleri üzerine topladı.

Plajda İlgi Odağı Oldu!

Yoğun bir sezon geçiren Hilal Altınbilek ünlü isimlerin tatil yapmak için akın ettiği Bodrum’a gitti. Plaj da kendisini tanıyan çocukları kırmayıp onlarla top oynayan Altınbilek sempatik tavırlarıyla görüntülendi. Top oynadığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yer aldı. Ve büyük ilgi gördü. Görüntülerin basının eline düşmesinden sonra özel hayatı merak konusu oldu.

Hilal Altınbilek’in Estetiksiz Hali Hayranlarını Şoka Soktu!

Güzelliği İle Dikkatleri Topladı!

Bodrum Yalıkavak’ta görüntülenen güzel oyuncu, düzgün fiziği ve makyajsız yüzüyle ilgileri üzerine topladı. Denize girmek yerine güneşlenmeyi tercih eden Hilal Altınbilek mayosuyla Bodrum da boy göstererek plajda dikkat çekti. Güzel oyuncu tatile babasıyla birlikte çıktı. Çok yorulan ve tatile ihtiyacı olan Hilal Altınbilek  dinlenme adresi olan Bodrum’da keyif yaptı. Plajda keyifli dakikalar geçiren Altınbilek sahilde gözleri kamaştırdı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler