Ana SayfaÜnlülerHilal Altınbilek'in Estetiksiz Hali Hayranlarını Şoka Soktu!

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek’in Estetiksiz Hali Hayranlarını Şoka Soktu!

Atv kanalında büyük beğeni ile ekranlara gelen, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Züleyha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’in estetiksiz hali ortaya çıktı. Hilal Altınbilek’in estetiksiz görüntüsü hayranları tarafından nasıl kaşılandı? detaylar Haberimizde..

Hilal Altınbilek’ten ayrılan İdo Tatlıses, soluğu annesinin yanında aldı!

Hilal Altınbilek’in Estetiksiz Hali Hayranlarını Şoka Soktu!

Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile son zamanların yıldızı en çok parlayan isimlerinden birisi olan Hilal Altınbilek, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde oynadığı Züleyha karakteriyle adından bir hayli söz ettirmeye devam ediyor. Estetiksiz hali magazin gündemine bomba gibi düşen, 27 yaşındaki genç oyuncunun çenesini yaptırdığı, elmacık kemiklerini Belirginleştirdiği, burnunu ve dişlerini yaptırdığı ve ayrıca dudaklarına da dolgu yaptırdığı iddia edildi.

Hilal Altınbilek:  “Birini Seviyorsun Ama Başkasıyla Birlikte Oluyorsun.”

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, verdiği bir röportajda onu en çok zorlayan sahnenin sevişme sahnesi olduğunu söyleyip, ‘Birini seviyorsun ama başkasıyla birlikte oluyorsun. Çok etkilenip tedirgin oldum. Yönetmenimiz ve yapım şirketiyle konuştum, beni o sahne hakkında çok rahatlattılar” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Demir’le Sevişme Sahnesi Beni Çok Zorladı!

Sevişme Sahnesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler