Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisinin 2. Sezonuyla İlgili İlk Tiyolar Geldi!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisinin 2. Sezonuyla İlgili İlk Tiyolar Geldi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun 16. son bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünün son sahnesinde, Kuzgun Behram’ı vurmuştu. Ardından Dila, babasının ölümünden sonra toparlanamamış ve babasının ölmesinin sebebi olarak Kuzgun’u suçluyordu. Kuzgun’un gözleri önünde kendisini vurmuştu. Yeni sezonda Kuzgun dizisinde Dila ölecek mi? soruları sorulmaya başladı. Kuzgun dizisinin 2. sezonuyla ilgili ilk tiyolar geldi.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dizisinin 2. Sezonuyla İlgili İlk Tiyolar Geldi!

Kuzgun dizisinde Dila olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Tatilde olan Burcu Biricik tatilin 7-8 günden sonra sıkıcı olmaya başladığını ve İstanbul’u özlediğini söyledi. Tatilin ardından İstanbul’a dönen sanatçı Kuzgun dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

DİLA ÖLMEYECEK!

Biricik, dizide canlandırdığı Dila karakterini çok sevdiğini ve ikinci sezonda devam edeceğini söyledi. Yani Dila ölmeyecek. Dila, ikinci sezonda intihar sahnesinden sonra bakalım nasıl kurtulacak. Kuzgun dizisinin izleyicileri merakla yeni sezonu bekliyor.

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesini bulur. Kapıyı açtığında annesinin öleceğini bildiğinden zamanla yarışıp konteynıra delik açtırır ve bir saniye kala annesini kurtarmayı başarır. Annesini kaçıranın Ali olduğunu öğrenir ve Ali’yi bulur. Ali, Dila’ya Meryem’i Behram istediği için kaçırdığını söyler. Dila, Behram’ın aslında Derviş olduğunu ve Kuzgun’un onun torununu olduğunu söyler.

Kuzgun, Ali’yi  bulur ve bulmaz ellerinden yaralar. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını söyler. Kuzgun, Behram’ın oyunu olduğunu anlar sinirle oradan çıkar. Behram, Kuzgun’u arar ve getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından emin olur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini, Behram’a da Ferman’ı vereceğini söyler. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklemeye başlar. Dila, Behram’ın karşısına çıkıp silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya gider ve Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini söyler. Dila, silahını indirdikten sonra, Kuzgun, Behram’a ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alarak göğsüne dayar ve kendisini vurur.

Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler