Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'nın Cevabı Sessizlik Oldu...

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Cevabı Sessizlik Oldu…

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Hazal Kaya, gündeme sık sık hamileliği ile gelmiş ancak bu iddiaların gerçek olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Sonunda sevenlerine mutlu haberi veren Hazal Kaya, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Basından yoğun ilgi gören Hazal Kaya’nın cevabı sessizlik oldu…

Müjdeyi Sosyal Medyadan Verdi

Hazal Kaya’nın hamile olduğu geçtiğimiz aylarda sık sık gündeme gelse de ünlü oyuncu bu konuda hep zıttı yönünde açıklamalar yapmıştı. Ancak bir süre sonra sosyal medya hesabından yakında anne olacağını duyuran Hazal Kaya, hamileliğin ilk dönemlerinde korktuğu için gizli tutmak istediğini dile getirerek sevenlerinin gönlünü de almıştı.

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’nın Gözyaşları!

Anne Olmak İçin Hazırlanıyordu

Hazal Kaya anne olmayı çok isteyen ünlü isimler arasındaydı. Ali Atay‘la dünya evine girdiklerinde ev dekorasyonunu yaparken çift bebek odasını hazırlamıştı. Bu da çiftin yakın zamanda ebeveyn olmak için hazırlandıklarının bir göstergesi olarak kabul edilmişti.

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya’nın Cevabı Sessizlik Oldu…

Geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya‘nın çocuğunun cinsinin erkek olduğu yönünde iddialar geldi. Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu dün bir AVM’nin çıkışında kameralara yakalandı. Arkadaşlarıyla buluşup kahve içen Hazal Kaya, günün sonunda basının yoğun ilgisine maruz kaldı. Çocuğunun cinsiyeti yönündeki iddiaların doğru olup olmadığı sorulan Kaya, soruları yine cevapsız bıraktı.

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler