Ana SayfaDedikoduGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 14-20 Ocak

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 14-20 Ocak… Geçtiğimiz hafta ünlüler dünyasında hangi isimler, hangi olaylar ile gündeme geldi, en çok hangi haber merak edildi? 14-20 Ocak haftasının en çok merak edilen haberleri sırası ile haberimizde yer alıyor…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 7-13 Ocak

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a Cevap Gecikmedi!

Gamze Özçelik’ten Selda Alkor’a cevap gecikmedi! Dün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan usta oyuncu Selda Alkor, Gamze Özçelik hakkında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Kendisinin Kamerun’da su kuyusu açmak için bulunmasına tepki gösteren Selda Alkor’a cevap vermekte gecikmeyen Gamze Özçelik, neler söyledi?

Popstar Tarkan Evi Terk Mi Etti?

Ünlü şarkıcı Tarkan ile Pınar Tevetoğlu 29 Nisan 2016’da evlenmişti. Ünlü çiftin kızları Liya 6 ay önce dünyaya geldi. Şu sıralar ise ünlü çift Tarkan ile Pınar Tevetoğlu’nun bir süredir arasının bozuk olduğu iddia edildi. Hatta geçen hafta kavga ettikleri ve Tarkan’ın evi terk ettiği söylendi.

Çağla Şıkel Evleniyor Mu?

Ekranın sevilen isimlerinden ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Manken ve sunucu Çağla Şıkel, yeni sezonda FOX’ta gündüz kuşağı programı ile ekrana geri döndü. Magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri olan ünlü manken Çağla Şıkel son paylaşımıyla hayranlarını meraklandırdı.

Kızını Türkiye’de Bırakıp Sevgilisinin Yanına Giden Şeyma Subaşı’dan İlginç Vicdan Rahatlatma Paylaşımı

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa’yı Türkiye’de bırakarak aşk yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia’nın yanına giden Şeyma Subaşı, Melisayla görüntülü olarak konuşarak vicdanını rahatlatmaya çalıştı.

Nevin Teoman: Seren Bedelini Ödedi!

Nevin Teoman: Seren bedelini ödedi! Ünlü şarkıcı Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman, bir arkadaşıyla birlikte gittiği alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştiren Nevin Teoman, kızı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Seren Serengil’den bir torun istediğini ifade eden Nevin Teoman, çok konuşulan Yaşar İpek ve Seren Serengil evliliği için de yorum yaptı.

Sıla Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı!

Sıla yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı! Geçtiğimiz yıl oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Sıla, yeni aşkıyla sarmaş dolaş görünülendi. Dün akşam saatlerinde magazin muhabirlerine yakalanan ünlü şarkıcı Sıla, baygın hali ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcının arabada sarmaş dolaş yakalandığı isim kim?

Alişan: İzzet’i Duyunca Halime Şükrediyorum!

Alişan: İzzet’i duyunca halime şükrediyorum! Önceki gün bir otelde bebek partisi düzenleyen Alişan – Buse Varol çiftini, bu özel günde dostları yalnız bırakmadı. Önümüzdeki günlerde Burak ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan ünlü çift, magazin muhabirlerine samimi açıklamalar yaptı.

Şahin Tepesi 1 Milyon Tweet ile Rekor Kırdı!

Atv ekranlarında cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Şahin Tepisi Dizisi gerek oyuncu kadrosunun kalitesi gerek dizinin konusu büyük bir izleyici kitlesi yaratmıştı ama aniden final yapması izleyiciler tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Şahin Tepesi 1 milyon tweet ile rekor kırdı.

Son Dakika! İbrahim Tatlıses’in Annesi Vefat Etti!

Son dakika! İbrahim Tatlıses’in annesi vefat etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı, bir süredir tedavi gördüğü Bahçelievler’deki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan ünlü türkücü, hastaneye koştu. İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı’nın cenaze töreni ne zaman olacak?

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani’nin Baş Başa Yemek Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncuAhmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, dün akşam başarılı şef Hazer Amani ile özel aracında sarmaş dolaş uyurken görüntülendi. Ünlü ikilinin arabadaki görüntülerinden sonra şimdi de lokantada yemek yediğini anların görüntüsü sosyal medyaya düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler