Ana SayfaDedikoduSıla Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı!

İlgili Postlar

Sıla Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı!

Sıla yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı! Geçtiğimiz yıl oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Sıla, yeni aşkıyla sarmaş dolaş görünülendi. Dün akşam saatlerinde magazin muhabirlerine yakalanan ünlü şarkıcı Sıla, baygın hali ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcının arabada sarmaş dolaş yakalandığı isim kim? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hazer Amani Kimdir?

Sıla yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı!

Sıla yeni aşkıyla sarmaş dolaş yakalandı! Geçtiğimiz yıl oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran ünlü şarkıcı Sıla, uzun süre gündemde yer almıştı.

Ahmet Kural’dan gördüğü şiddet sonrasında yaşadığı zor günleri  Ayşe Arman’a verdiği röportajda anlatan ünlü şarkıcı, sosyal medyada bir hayli destek görmüştü.

Sıla ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Hazer Amani’den Flaş Açıklama!

Ünlü şef Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülendi

Dün akşam aracında ünlü şef Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenen Sıla, baygın hali ile dikkat çekti.

Magazin muhabirinin kendisine seslenmesine rağmen Sıla’nın uyanmaması dikkat çekti. Sarmaş dolaş bir şekilde otomobilin içinde görüntülenen iki ünlü isim, patlayan flaşlara aldırmadı. Ünlü şarkıcının muhabirin otomobil camına vurması üzerine kendine geldikten sonra herhangi bir tepki vermemesi dikkat çekti.

Ahmet Kural İle Sıla Davasında Şok Gelişme!

Sıla ile görüntülenen Hazer Amani'nin evli olduğu iddia edildi.
Sıla ile görüntülenen Hazer Amani’nin evli olduğu iddia edildi.

Sıla kimdir ?

Birlikte Sıla’nın evine gittiler

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakan ünlü şarkıcı Sıla ve Hazer Ameni, Nişantaşı’nda bulunan ünlü şarkıcının evine gitti.

Ayakta durmakta zorluk yaşadığı belli olan Sıla’ya,  Hazer Ameni ve oturduğu sitenin güvenliği yardımcı oldu. Ünlü şarkıcı göz altlarındaki morluk ile dikkat çekti.

5 yıldır evli olduğu iddia edildi

Ünlü şarkıcı Sıla ile Hazer Ameni’nin sarmaş dolaş görüntülerinin basına yansıması üzerine haber hakkında konuşan Söylemezsem Olmaz programının sunucular Ece Erken ve Bircan Bali, çarpıcı ifadelerde bulundu.

Ünlü şarkıcının oldukça alkollü olduğunu iddia eden Bircan Bali, Hazer Amani’nin bir erkek olduğunu ifade etti.

Sıla ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani’nin parmağındaki alyansı dikkat çekerken, Amani’nin 5 yıldır Deniz Mumcuoğlu ile evli olduğu iddia edildi.

Programda dikkat çeken detaylardan birisi, Hazer Amani ve eşi Deniz Mumcuoğlu’nun boşanmak için 15 Ocak’ta mahkemeye başvurdukları iddiası oldu.

Söylemezsem Olmaz programından Bilal Özcan’a hakkında çıkan Sıla ile aşk yaşadığı iddiaları ile ilgili konuşan Hazer Amani, “Aşk iddiları doğru değil, alakası yok. Arkadaşız” sözleri ile dikkat çekti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler