Ana SayfaÜnlülerİlker Kaleli'nin Yeni Tarzı Olay Yarattı!

İlgili Postlar

İlker Kaleli’nin Yeni Tarzı Olay Yarattı!

Poyraz Karayel dizisinde oyunculuğuyla kendi kitlesini oluşturan İlker Kaleli sosyal medyada paylaştığı fotoğrafıyla olay yarattı!

2015 yılının popüler dizilerinden olan Poyraz Karayel dizisinde Ahmet Poyraz Karayel karakterini canlandıran İlker Kaleli, uzun süredir projede yer almıyor.

“Bu sen olamazsın!”

İlker Kaleli, dizilerinin yanı sıra yakışıklılığı ile de oldukça dikkat çekiyor. Poyraz Karayel dizisinde rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile uzun süreli aşklarına geçtiğimiz günlerde sessiz bir şekilde son veren İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çifti birbiriene en çok yakıştırılan çiftler arasında yer alıyordu. İlker Kaleli TV ekranlarına ilk kez Son adlı dizi ile 2012 yılında giriş yaptı.

İlker Kaleli kimdir?

Geçtiğimiz gün içinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı özçekim paylaşımıyla takipçilerine “Bu sen olamazsın” yorumunu yaptırdı.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Instagram üzerinden attığı fotoğrafta saçı sakalına karışmış bir vaziyetteyken fotoğraf açıklamasına “Mevzu var” yazarak da hayranlarını oldukça düşündürdü.

ilker-kaleli-yeni-tarziyla-olay-yaratti

Yeni bir proje mi geliyor?

Oldukça uzun saçları ve sakalıyla kendine farklı bir tarz oluşturan İlker Kaleli’nin yeni hali ‘Yeni bir proje’nin sinyallerini verdiği de söylenenler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler