Ana SayfaÜnlülerSıla ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Hazer Amani'den Flaş Açıklama!

İlgili Postlar

Sıla ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Hazer Amani’den Flaş Açıklama!

Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilen Hazer Amani’den flaş açıklama! Ünlü şarkıcı Sıla ile sarmaş dolaş görüntüsü yayınlanan şef Hazer Ameni, flaş bir açıklama yaptı. Hakkında ünlü şarkıcı ile aşk yaşadığı söylentisi çıkan Hazer Ameni, iddialar hakkında neler söyledi? Ünlü şef Hazer Ameni’nin evli olduğu yönündeki iddialar doğru mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sıla Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı!

Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilen Hazer Amani’den flaş açıklama!

Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilen Hazer Amani’den flaş açıklama! Ünlü şarkıcı Sıla ile otomobilde sarmaş dolaş bir şekilde görüntülenen ünlü şef Hazer Amani, çıkan aşk iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.

Dün akşam Beşiktaş’ta ünlü şarkıcı Sıla ile arabada sarmaş dolaş uyurken görüntülenen Hazer Amani, yapığı flaş açıklamayla aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı.

MasterChef yarışmasıyla tanınan ünlü şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla Gençoğlu, kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerinin flaşlarına aldırmadan uyumaya devam etmişti.

Sıla ile Hazer Amani'nin sarmaş dolaş bu görüntüsü çok ses getirdi.
Sıla ile Hazer Amani’nin sarmaş dolaş bu görüntüsü çok ses getirdi.

Hazer Amani Kimdir?

Eşimle Sıla’nın bir arkadaşlığı yok

Görüntülendikten sonra muhabirlerin çifti takip etmesi üzerine, ikilinin birlikte Sıla’ya ait Nişantaşı’ndaki eve girdikleri iddia edilmesi üzerine ünlü şarkıya ait eve gitmediğini söyledi.

Sıla ile aşk yaşadığı ile ilgili çıkan haberleri yalanlayan Hazer Amani, şu açıklamayı yaptı:

“Sıla beni Bomonti’ye bıraktı. Onun evine gitmedik. Eşimle ilgili iddialar saçmalık; kendisiyle hiç bir problemimiz yok. Eşimle Sıla’nın bir arkadaşlığı yok. Sıla ile ilgili bir proje için buluştuk. Yapımcımız detayları paylaşmamızı istemediği için paylaşamıyorum. Benim yapacağım sokak lezzetleri ile ilgili bir projede bir arada göreceksiniz bizi.”

Deniz Mumcuoğlu ile 5 yıl önce evlendi

Parlak bir kariyer sahibi olan İran asıllı şef Hazer Amani, MasterChef programında yaptığı jüri üyeliği sayesinde geniş kitlelerce tanındı. Hazer Amani, 5 yıldır Deniz Mumcuoğlu ile evli.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler