Ana SayfaÜnlülerSıla Gençoğlu ve Hazer Amani'nin Baş Başa Yemek Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani’nin Baş Başa Yemek Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Baş başa yemek yedikten sonra arabada sarmaş dolaş görüntülenen ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani’nin lokantada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuAhmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, dün akşam başarılı şef Hazer Amani ile özel aracında sarmaş dolaş uyurken görüntülendi. Ünlü ikilinin arabadaki görüntülerinden sonra şimdi de lokantada yemek yediğini anların görüntüsü sosyal medyaya düştü.

Sıla ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Hazer Amani’den Flaş Açıklama!

Arabada Sarmaş Dolaş Görüntülendiler

Sözcü’nün haberine göre, geride bıraktığımız akşam Beşiktaş’ta trafikte seyir halinde görüntülenen arabanın içerisinde Ahmet Kural’la yaşadığı şiddet olaylarıyla gündemde olan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani vardı. İlk görüntülendiklerinde adeta yarı baygın bir şekilde görülen ikili kısa bir süre sonra içinde bulundukları arabanın şoförü tarafından uyarıldı.

Baş Başa Yemek Yediler

Ünlü şarkıcı Sıla ve Hazer Amani’nin magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerinin ardından ikilinin Sarıyer’deki bir et lokantasında baş başa yedikleri iş yemeğinin görüntüsü ortaya çıktı. Sıla Gençoğlu’nun kameraya yansıyan görüntüsünde son derece samimi bir ortamda keyifli bir sohbet yaptığı görülüyor.

Hazer Amani Kimdir?

Aşk İddialarını Yalanladı

Evli olmasına rağmen Sıla Gençoğlu ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani, yaptığı açıklamada”Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti’ye bıraktı. Onun evine gitmedik.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler