Ana SayfaÜnlülerGupse Özay Neden Dizilerde Oynamadığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Gupse Özay Neden Dizilerde Oynamadığını Açıkladı!

Türkiye’de kısa sürede komedi diyince akla gelen ilklerden biri olmayı başaran, Gülse Birsel’in dizisi Yalan Dünya’da oynadıktan sonra yıldızı parlayan ve daha sonra dizilerde yer almayan Gupse Özay, setlerin perişan vaziyette olduğunu bu nedenle film yapmayı tercih ettiğini söyledi. Gupse Özay neyden çok dert yandı? Gupse Özay hayranları neye çok sevinecek? Gupse Özay hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ben de mücadele ediyorum diyor!

Gupse Özay 2014’te ‘Yalan Dünya’ dizisinde rol almış, sonrasında senaryolarını kendi yazdığı ‘Deliha’ ve ‘Görümce’ filmlerinde oynamıştı. Gupse Özay Yalan Dünya’nın Nurhayat’ı olarak girdi hayatımıza. Oysaki Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Dizilerde aldığı rollerle kısa sürede herkesin hafızalarına kazanan Özay hayranlarına neden dizilerde oynamadığını açıkladı. Önceki gün Sabancı Vakfı’nın düzenlediği ‘Ayrımcılığı Çeken Bilir’ konulu etkinlikte Gupse Özay, gençlerle bir araya geldi. Başarılı oyuncu ve yazar Gupse Özay, “Filmlerde kadınların güldürmesine ihtimal verilmiyor, yadırganıyordu. Şimdi o algı yıkılıyor. Ben de mücadele ediyorum” şeklinde konuştu. Aynı zamanda  başarılı oyuncu Gupse Özay’ın yazarlığı da var.

Sevenlerine müjdeyi verdi!

Komedi deyince aklımıza ilk gelen oyunculardan biri Gupse Özay; gazetecilerin yönelttiği “Neden sizi ekranlarda göremiyoruz?” sorusuna da şu şekilde cevap verdi: “Çok istiyorlar, teklifler geliyor. Ama çalışma şartları ağır, çekim süreleri uzun ve zor. Bence perişanlık. Bu yüzden sinema önceliğim. Daha rahat, daha özgür ve medeni. Zaten yeni bir senaryo kaleme aldım. Oyuncu kadrosunu belirliyoruz. Mayıs-haziran gibi çekimler başlar inşallah. Deliha’nın devamı değil. Sürpriz bir proje.” ifadelerini kullandı.  Sosyal paylaşım platformlarından çok sayıda kişi tarafından beğenilerek takip edilen başarılı oyuncu Gupse Özay yaptığı açıklamada yeni projesiyle takipçilerini sevindirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler