Ana SayfaÜnlülerAlişan: İzzet'i Duyunca Halime Şükrediyorum!

İlgili Postlar

Alişan: İzzet’i Duyunca Halime Şükrediyorum!

Alişan: İzzet’i duyunca halime şükrediyorum! Önceki gün bir otelde bebek partisi düzenleyen Alişan – Buse Varol çiftini, bu özel günde dostları yalnız bırakmadı. Önümüzdeki günlerde Burak ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan ünlü çift, magazin muhabirlerine samimi açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Buse Varol ve Alişan Çiftinden Baby Shower Partisi!

Alişan: İzzet’i duyunca halime şükrediyorum!

Alişan: İzzet’i duyunca halime şükrediyorum! Yakın bir süre sonra Burak ismini verdikleri bebekleri için bebek partisi düzenleyen Alişan – Buse Varol çifti, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Yakın dostlarının bu özel günde yalnız bırakmadığı çiftten Alişan, oğluna “Anneni şişirdin beni şişirdin hadi yeter oğlum…” diyerek seslendi.

Heyecanlı ve mutlu hali gözlerden kaçmayan Buse Varol; doğuma az bir zaman kaldığını ifade edip, hamilelik boyunca şimdiye dek 22 kilo aldığını söyledi.

Alişan - Buse Varol çiftini bu özel günde dostları yalnız bırakmadı.
Alişan – Buse Varol çiftini bu özel günde dostları yalnız bırakmadı.

Alişan kimdir?

Kalabalık aileleri çok seviyorum

Hamileliği boyunca kendisinin 22 kilo, Alişan’ın ise 4 kilo aldığını itiraf eden Buse Varol, “Ellerim ayaklarım şişti. Zor süreç başladı. Dört çocuk istiyorum, kalabalık aileleri çok seviyorum.” dedi.

Eşiyle birlikte doğuma girmek istediğini söyleyen ünlü türkücü Alişan, “Çok merak ediyorum. Nasıl olacak, kime benzeyecek…” diyerek heyecanını ifade etti.

Yıldızhan’ı okuduktan sonra halime şükrediyorum

Magazin muhabirlerinin geçtiğimiz hafta türkücü İzzet Yıldızhan’ın çocuklarına harcadığı paranın ayda en az 100 bin lira olduğunu hatırlatması üzerine, Alişan şunları söyledi:

“Yıldızhan’ı okuduktan sonra halime şükrediyorum. Üç-dört çocuk yaparız kısmetse. Normalde kadınlar istemez ama Buse çok çocuk istiyor.”

9 çocuğumun maaşı var

Geçtiğimiz haftalarda 2. Sayfa programına katılan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, 9 çocuğunun aylık toplam masrafının 100 bin lirayı geçtiğini itiraf etmişti.

İzzet Yıldızhan, 3 ayrı kadından olan 9 çocuğu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

9 çocuğumun maaşı var. İkramiye alan da oluyor, maaşının yarısı kesilen de… Ceza alırlarsa maaşlarını kesiyorum, ödül alırlarsa artırıyorum. Oğlum Hamza’ya adını cumhurbaşkanımız verdi. 9 yaşındaki çocuğumun bana çok maddi zararları oldu. 3 tane televizyonu patlattı. Kardeşlerini kıskanıyor. Bir dönem telefonlarımızı habersizce alıp lavaboya atma huyu vardı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler