Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı Eleştirilere Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Eleştirilere Yanıt Verdi!

Şükran Ovalı eleştirilere yanıt verdi! Geçtiğimiz günlerde yıllardır uzun kullandığı saçlarını kestiren ve yeni imajı ile görüntülenen Şükran Ovalı, gelen eleştirilere yanıt verdi. Hamilelik ve doğum süreci sonrasında son zamanların modası kısa saç akımına uyan güzel oyuncu, kendisine gele eleştirilere ne camp verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şükran Ovalı saçlarına veda etti! İşte yeni imajı

Şükran Ovalı eleştirilere yanıt verdi! Yıllardır uzun saçlı haliyle tanınan ve çok beğenilen güzel oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde kısa saçlı hali ile magazin muhabirlerince görüntülenmişti.

Yeni imajı hakkında olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlara da maruz kalan olan güzel oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile gelen eleştirilere yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile eleştirilere yanıt veren Ovalı’nın neşeli tavrı gözlerden kaçmadı.

Hamilelik ve doğum sonrasında saçları döküldüğü için kestirdiğini ifade eden ünlü oyuncu, “Çok dökülen saçlarıma güle güle, kısa ve rahat saçlarıma merhaba” notunu fotoğrafına ekledi.

Şükran Ovalı, gelen eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile yanıt verdi.
Şükran Ovalı, gelen eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile yanıt verdi.

Şükran Ovalı kimdir?

Başka biri gibi!

Şükran Ovalı’nın kısa saçlı imajının birçok eleştiriye maruz kalması üzerine konuyu masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi, şunları yazdı:

Ömür Gedik: Şükran’ın uzun saçlı hali tabii ki çok daha havalıydı. Hamilelik sırasında saçlar ve dişler zarar gördüğünden bir süreliğine saç dökülmesi yaşaması ve kısa kestirmesi normal aslında. Ama keşke daha tarz bir kısa saç modeli seçseydi. Ama kökü onda değil mi? Uzar, eski haline gelir bir süre sonra. Ya da daha kolayı kaynakla bir günde de uzatabilir.

Cengiz Semercioğlu: Her annenin doğum sonrası yaşadığı sıkıntılar bunlar, vücudun bütün vitaminleri, minarelleri çocuğa geçtiği için annenin saçları dökülür bu dönemde. Yeter ki sadece böyle güzel bir şey için saçlarını kestirmek zorunda kalsın anneler. Şükran’ın ‘annelik saçı’ 10 üzerinden 10 bu yüzden…

Onur Baştürk: Elbette uzun saçlı hali daha güzeldi. Kısa saçlı hali daha Fransız daha modern olmuş. Başka biri gibi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler