Ana SayfaÜnlülerSon Dakika! İbrahim Tatlıses'in Annesi Vefat Etti!

İlgili Postlar

Son Dakika! İbrahim Tatlıses’in Annesi Vefat Etti!

Son dakika! İbrahim Tatlıses’in annesi vefat etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı, bir süredir tedavi gördüğü Bahçelievler’deki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan ünlü türkücü, hastaneye koştu. İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı’nın cenaze töreni ne zaman olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil Paylaşımı!

Son dakika! İbrahim Tatlıses’in annesi vefat etti!

Son dakika! İbrahim Tatlıses’in annesi vefat etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı, Bahçelievler’deki tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberini alan İbrahim Tatlıses, hastaneye koştu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yüzünden bir süredir Bahçelievler’de özel bir hastanede tedavi görüyordu.

İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı, yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı, yarın Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Acı haber bugün öğlen saatlerinde geldi

Yoğun bakım servisinde yatan annesini görmek için sık sık hastaneye giden ünlü türkücü, bugün öğlen saatlerinde acı haberi aldı.

İbrahim Tatlıses’in annesi Leyla Tatlı’nın cenazesi, 16 Ocak Çarşamba günü (Yarın) Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler