Ana SayfaÜnlülerAdriana ile Metin Artık Evlensinler!

İlgili Postlar

Adriana ile Metin Artık Evlensinler!

Adriana ile Metin artık evlensinler! Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile ünlü yazar Metin Hara çifti, sık sık ayrıldıkları yönünde haberlerle gündem oluyorlar. Geçtiğimiz günlerde yine haklarında ayrıldıkları dedikodusu çıkan çift, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlamıştı. Çiftin yılan hikayesine dönen ilişkisini masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi, neler yazdı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Adrina Lima İle Metin Hara Çiftinden Müjdeli Haber!

Adriana ile Metin artık evlensinler!

Adriana ile Metin artık evlensinler! Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yazar Metin Hara’nın aşkı haklarında sık sık çıkan ayrıldıklarına dair iddialara rağmen dolu dizgin devam ediyor.

En son yine ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanlayan hamle Adriana Lima’dan gelmişti.

Sosyal medya hesabından Metin Hara ile el ele bir fotoğrafını dünyaca ünlü top modelin yayınlamasıyla dedikoduların önü kesilmiş oldu.

Adriana Lima – Metin Hara çiftinin yılan hikayesine dönen ilişkisini masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi, çiftin artık evlenmesi gerektiğini iddia etti.

Adriana Lima'nın bu paylaşımı çok ses getirdi.
Adriana Lima’nın bu paylaşımı çok ses getirdi.

Metin Hara Kimdir

El ele fotoğraf çocukça bir ispattı

İşte Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu ekibin haberimiz hakkında yazdıkları…

Cengiz Semercioğlu: Bu ilişkide inandırıcı olmayan bir yan başından beri var. “32 gündür Amerika’da beraberiz” diyor Metin Hara. Ama kimse inanmıyor buna. Barışmak için parmağını bile kesmiş esprileri yapılıyor. 32 gün yan yana olacaklar da bu kadar dedikodu üzerine fotoğraf paylaşmayacak Metin ha? Affedilmişsin işte keyfini sür, magazin basınına sallayacağına…

Onur Baştürk: Valla belki de bu kadar uğraşmamalıyız bu çiftle, haklılar. Habire sitem edip duruyorlar zaten. Koskoca Adriana Lima’dan dahi sıkıldım yani. O son el ele fotoğraf ise çocukça bir ispattı. Barıştıysan ya da hâlâ berabersen böyle bir şeye ihtiyaç duymazsın.

Ömür Gedik: Bu aşka başından beri inanan kişi olarak yine çok sevindim. Bir barışma duyurusu da ancak bu kadar güzel bir şekilde yapılabilirdi. El ele fotoğraftan sonra birlikte de fotoğraf paylaştılar zaten. E artık evlensinler.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler