Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (26.11.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (26.11.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

 Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Dilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

 Dilara Aksüyek rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna eklenen yeni rakibiyle, yeni bölümlerde neler yapacak çok merak ediliyor? İstanbullu Gelin dizisinde “İpek” rolünü canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek için rakip olarak sürpriz bir isim, oyuncu kadrosuna eklendi.

Burak Özçivit’in zor günü!

Bugünlerde Kardeşim Benim 2 filmi ve Fahriye Evcen ile yaptığı evlilikle adından sıkça söz ettiren başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in babası Bülent Özçivit anjio oldu. Burak Özçivit’in 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı! Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nur Yerlitaş’a Sanat Camiasından Tepkiler Yağıyor!

Katıldığı bir davette kullandığı “Şehitler mehitler aman yeter” ifadelerini kullanan modacı Nur Yerlitaş’a sanat camiasından tepkiler yağıyor. Bir çok arkadaşı instagramdan takibi çıkartırken Nur Yerlitaş’ın anında bir sürü projesi ise iptal oldu.

Attila Atasoy’dan kötü haber!

Usta sanatçı Attila Atasoy kaza geçirdi! Medyaya ve sosyal paylaşım platformlarına ise ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Attila Atasoy’un kaza geçirdiğini duyurdu. Attila Atasoy’un durumu ve yaşanan gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seda Sayan ile oğluna red!

Son zamanlarda Seda Sayan, Uğur Arslan ile  Show TV ekranlarında yaptığı programla gündeme geliyordu. Ancak bu sefer durum farklı oldu! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le birlikte oynadığı reklamlar için açtığı dava, mahkeme tarafından reddedildi. Ünlü sanatçı Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’e mahkeme tarafından red kararı verildi!

Acun Ilıcalı, Kızı Banu Ilıcalı’yı İlk Kez Canlı Yayına Çıkardı!

Acun Ilıcalı, evlendiği ilk eşi olan Seda Başbuğ’dan doğan kızı Banu Ilıcalı ’yı ilk defa TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım isimli programda canlı yayında gösterdi.

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Kendisinden 15 Yaş Büyük Seçkin Özdemir İle Aşk Yaşıyor!

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in şu sıralar kendisinden yaşça büyük Seçkin Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Bakışlara açıklama gecikmedi!

 Magazin dünyasında uzun süre konuşulan bir olay haline gelen ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un bakışlarına Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva, açıklamlarda bulundu. “Yanlış Anlama” filmindeki rolüyle Türkiye’de de adını duyuran Abiyeva galada Şevket Çoruh’un kendisine bakarken çekilen fotoğrafa ve adının Rafet El Roman’la anılmaya başlanmasına açıklamalar yaptı. Abiyeva’nın oyunculuğuna, özel hayatına, konuşmalarına ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbullu Gelin Dizisinden Demet Akalın’ı Mest Eden Sürpriz

Ekranların sevilen dizilerinden olan İstanbullu Gelin’de oldukça ilginç bir sahne yaşandı. Dizide senaryo gereği yeni bir eve taşınma olayı yaşanırken senaryoda yeni aldığı villa ile Türkiye’nin gündeminde yer alan Demet Akalın unutulmadı. Özellikle diziyi seven ve dizinin yayınlandığı her hafta mesaj göndererek konu ile ilgili mesajlar yazan Demet Akalın’a özel olarak bir sürprizin yapıldığı dizide Demet Akalın’a selam gönderildi.

Çocuklar Duymasın Bu Akşam Neden Yok?

Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlanan ve son günlerde final yapacağı haberleriyle gündeme gelen Çocuklar Duymasın bu akşam yok. Dizinin bu akşam yayınlanmaması akıllara Çocuklar Duymasın bugün neden yok sorusunu getirirken pek çok dizi tutkunu, bu konuyu sosyal medya hesapları üzerinden gündeme getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler