Ana SayfaDedikoduBakışlara açıklama gecikmedi!

İlgili Postlar

Bakışlara açıklama gecikmedi!

Magazin dünyasında uzun süre konuşulan bir olay haline gelen ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un bakışlarına Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva, açıklamlarda bulundu. “Yanlış Anlama” filmindeki rolüyle Türkiye’de de adını duyuran Abiyeva galada Şevket Çoruh’un kendisine bakarken çekilen fotoğrafa ve adının Rafet El Roman’la anılmaya başlanmasına açıklamalar yaptı. Abiyeva’nın oyunculuğuna, özel hayatına, konuşmalarına ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Arkadaşı sayesinde bu günlere…
Oyunculuğa adım atışını ve keşfedilme hikayesini Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva şöyle anlatıyor: “Bir kız arkadaşım vardı. Devlet Tiyatrosu’nda oyuncuydu. Bir gün onu ziyarete gittim. Koridordan karşıma bir adam çıktı, bana uzun uzun baktı ve “İşte bu, ben bunu arıyorum, bana bu lazım” dedi. Öylece kaldım, benden ne istediğini anlamamıştım. Meğer yönetmenmiş.21 yaşında uçuk kaçık bir adamdı. “Seni oyuncu yapacağım” dedi. “Büyük risk alıyorsunuz, benim hiç oyunculuk deneyimim yok” dedim. Dinlemedi bile, “Ben oynatacağım, başarırsın” diye diretti. ”
“Azerbaycan’ın 1 numaralı ismi olacağım…”
İlk başlarda oyunculuğa meslek olarak ciddi düşünmeyen Pervin Abiyeva; “Başka meslek istiyordum çünkü. Ama sonra bir baktım iyi gidiyor, başarabiliyorum, “Neden olmasın” dedim ve tüm iddiamı ortaya koydum.” ifadelerini kullanarak oyunculuktaki kariyer hedefini; “Oyunculuk anlamında Azerbaycan’ın 1 numaralı ismi olacağım” sözleriyle dile getirdi.
“Belki Rafet El Roman’ın bir klip çekimi olabilir…”
Çocukluk yaşlarımda avukat olmak isteyen sonrasında aklımdaki mesleği modacılık olarak değiştiren Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva, en son oyunculukta karar kıldığını açıklıyor. Muhasebe mezunu olan ve oyunculukta ilerlemeyi düşünen oyuncu hedeflerini ve meslekteki isteklerini kendisini takip edenlere şu şekilde aktarıyor:”Ben yükselmek, emin adımlarla ilerlemek istiyorum. O nedenle gelen teklifleri titizlikle inceliyorum. Azerbaycan’dan çıkmak, kendi ülkem dışında da tanınmak amacım… Belki Rafet El Roman’ın bir klip çekimi olabilir. Ayrıca bir dizi yapıyor, beni de oynatmak istiyor. Rafet Bey’le çok uzun zamandır arkadaşlığımız var. Sık sık konuşuyoruz. İnşallah olur. Türkiye’de oyunculuk eğitimi alacağım, tamamen buraya taşınmayı düşünüyorum.”

“Arabadaki kadın ben değildim…”
Rafet El Roman’la buluştuğu ve ikili arasında aşk yaşanıyor denildiği haberlerine oyuncu  Pervin Abiyeva şu açıklamalarda bundu: “Dediğim gibi bir klip ve bir dizi projesi var. Onun için buluştuk. Beni aradı, yakındaydı ve yanıma uğradı sadece. Bir gün sonra Viyana’ya uçacağı için 15 dakika kaldı ve sonra gitti. Bizi o gün görüntüleyen olmadı. Çıkan haberlerde arabadaki kadın ben değildim. Yakın zamanda iş için bizi birlikte görebilirsiniz. Ama şimdilik aşk adına bir durum yok.” Rafet El Roman’ın çok naif biri olduğunu belirten Abiyeva: “Bizim Azeri erkekleri öyle değil mesela… Onlar biraz kaba, biraz eski kafalılar. Türk erkekleri gibi romantik değiller.”diyerek yaptığı açıklamaları noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler