Ana SayfaDedikoduNur Yerlitaş'a Sanat Camiasından Tepkiler Yağıyor!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş’a Sanat Camiasından Tepkiler Yağıyor!

Şehitlere Söylediklerinden Sonra Nur Yerlitaş’a Sanat Camiasından Tepkiler Yağıyor!

Katıldığı bir davette kullandığı “Şehitler mehitler aman yeter” ifadelerini kullanan modacı Nur Yerlitaş’a sanat camiasından tepkiler yağıyor. Bir çok arkadaşı instagramdan takibi çıkartırken Nur Yerlitaş’ın anında bir sürü projesi ise iptal oldu.

Sanat Camiasından Tepkiler Yağıyor

Serkan Kaya, ‘Kara Gözlüm’ şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçmişti. İddialara göre Nur Yerlitaş’ın şehitler için söylediği skandal sözler sonrası gelen tepkiler üzerine Kaya, klibi yayınlamaktan vazgeçti.Klip yeniden düzenlenecek ve Nur Yerlitaş’ın olduğu sahneler çöpe atılacak.

Nur Yerlitaş normal şartlarda bugün Star TV programında “Duymayan Kalmasın” programına canlı yayın konuğu olacaktı. Fakat dün geceki skandal sözlerden sonra canlı yayın konuğu olmaktan çıkarıldı. Nur Yerlitaş’ın yakın arkadaşı Seren Serengil, “Bu skandal sözleri içki içmiştir ondan bunları söylemiştir.” diye korumaya çalıştı. Ancak  Yerlitaş alkollü olmadığını açıklamıştı.

Açtığı canlı yayında şehitler için büyük saygısızlık yapan Nur Yerlitaş’a bir tepkide Tuğba Ekinciden geldi. Haberturk’e konuşan Ekinci, “Bu işin peşini bırakmayacağım. O bu camiadan silinecek” dedi.Ayrıca Nur Yerlitaş ile yakın olan ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından takipten çıkartarak tepkisini gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler