Ana SayfaDedikoduNur Yerlitaş Skandal Sözler İçin Kendisini Savundu!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Skandal Sözler İçin Kendisini Savundu!

Nur Yerlitaş Skandal Sözler Nedeniyle Kendisini Savundu: Hakaret Ettiler

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, sosyal medyada başlattığı canlı yayın sırasında şehitlerle ilgili sarf ettiği skandal sözler nedeniyle basın açıklaması yaptı.Nur Yerlitaş, sosyal medyada başlattığı canlı yayında, “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” ifadelerini kullanmıştı.

Nur Yerlitaş Basın Açıklaması Yaptı

Gittiği bir davette canlı yayın açan Nur Yerlitaş, şehitler için skandal sözlere imza attı. Söylediği sözlerden sonra çok tepki alan Nur Yerlitaş basın açıklaması yapma gereği duydu. Sanatçıya tepkiler sadece sanat camiasından değil, halktan da geldi.

Nur Yerlitaş’ın basın açıklaması; 

Ben Nur Yerlitaş. Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım.Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: Sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin ‘şehitler var’ yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde ‘Ne yapayım Allah Allah istediklerini söylesinler’ dedim.

Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup elimdeki soda bardağına ‘içki’ demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür. Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez. Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler