Ana SayfaDedikoduDuyanlar inanamıyor, Beyazıt Öztürk...!

İlgili Postlar

Duyanlar inanamıyor, Beyazıt Öztürk…!

Magazin dünyasında son dakika haberler arasında yer alan ve duyanların inanmak istemediği bir olay! Mesut Yar bugün yazdığı gazetesi’ndeki köşesine ilginç bir iddiayı taşıdı: “Beyaz emekli mi oluyor?” dedi. Ortalık karıştı. Yazının ve yaşananların detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Emekli olacak dedi ortalık karıştı!

Televizyon yazarı Mesut Yar bugünkü köşesinde 48 yaşındaki ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün emekli olacağını yazdı:

Beyazıt Öztürk hakkında yazdığı bölümise şöyle;

“Bir TV yöneticisi arkadaşım, “Beyazıt Öztürk bu yıl ‘Beyaz Show’a (Kanal D) noktayı koyacak” iddiasında bulundu. Beyaz’ın uzun bir süredir 22 yıllık bu klasikleşmiş işinden sıkıldığı söyleniyordu…Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika’da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim!”

Gözler Beyaz’a çevrildi!

“…Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika’da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim!” ifadelerini kullanan televizyon yazarı Mesut Yar’a bugünkü köşesinde yazdıklarından sonra sosyal paylaşım platformlarından yazısı hakkında çok fazla geri dönüş ve soru yöneltildi. Bu yazının ardından gözler 48 yaşındaki ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün emekli olacağı hakkındaki yazıya ne yorum yapacağına çevrilmiş durumda. Çok sayıda filmve dizide oyunculuk yapan aynı zamanda bir süre şarkılar söyleyen ama en önemlisi kendi adından komedyenlikle söz ettiren Beyazıt Öztürk Mesut Yar’a ve takipçilerine ne söyleyecek? Emekliliğe ayrılacak mı?

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler