Ana SayfaDedikoduHilmicem de Survivor Kadrosunda! Gözler Turabi'ye Çevrildi

İlgili Postlar

Hilmicem de Survivor Kadrosunda! Gözler Turabi’ye Çevrildi

Survivor Kadrosuna Hilmicem Dahil Edildi, Gözler Turabi’ye Çevrildi!

Bu yıl farklı değişiklerle yapılacak olan Survivor bilindiği üzere Şubat ayında başlıyor. Yapımcısı Acun Ilıcalı kadroyu tek tek açıklıyor! Geçen yılların en başarılı yarışmacılarından olan Hilmicem de Survivor  All Star’da olacağı açıklandı. Hilmicem’in de dahil edilmesinin ardından, eski dostu Hilmicem’le arası açılan Turabi’nin, all star’da nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

Hilmicem ve Turabi’nin Arası Açıldı

Survivor All Star 2015’te Bozok, Taner, Hilmicem ve Nadia ile iyi bir ekip ruhu yakalamışlardı. Özellikle Hilmicem ile Turabi’nin aralarından su sızmıyordu. Ancak Turabi, geçtiğimiz aylarda Instagram’da yaptığı paylaşım, Hilmicem’le arkadaşlığının bitmesi olarak yorumlandı. Turabi yarışmada da yakın arkadaşı olan Bozok’la birlikte çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaştı. Eklediği not ise Hilmicem’e gönderme olarak algılandı.

Turabi Bozok ile paylaştığı fotoğrafın altına şu sözleri ekledi,”İki Survivor’dan elde avuçta bir Bozok Baba kaldı. Paraları baba aldı, dost diye görünenleri şöhret sardı. İki Survivor’dan da bana bir tek sen kaldı Bozok Baba…” Fotoğrafı görenler acaba bu sözler Hilmicem’e mi sorusunu yöneltti.

Hilmicem'de Survivor Kadrosunda! Gözler Turabi'ye Çevrildi
Hilmicem’de Survivor Kadrosunda! Gözler Turabi’ye Çevrildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler