Ana SayfaDizilerHayati ve Diğerleri neden bu hafta yok? Yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?

İlgili Postlar

Hayati ve Diğerleri neden bu hafta yok? Yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?

Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok?

Hayati ve Diğerleri dizisi neden bu hafta yok sorusu sevilen dizinin takipçileri arasında en çok merak edilmiş olan ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta da yayınlanmaya başlamış olan Hayati ve Diğerleri isimli dizisinin yeni bölüm fragmanı daha henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün pazar akşamı yayından kaldırılması ile ilgili yeni bölümün ne zaman olacağını tüm hayranlara düşündürdü. Peki, Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

hayati-ve-digerleri-neden-bu-hafta-yok

 

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlamış olan Hayati ve Diğerleri dizisinin binlerce kişi tarafından oldukça beğeni kazanan bir dizi olmuştu. Dizinin yeni bölümü ise bu hafta kanalın yayın akışında yer almadı. Peki, Hayati ve Diğerleri bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hayati ve Diğerleri dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığı henüz belli olmamakla beraber yeni bölüm fragmanda yayınlanmadı. Kanal ve yapımcı tarafından dizinin yayın akışından kaldırılması ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayati’nin kımıl zararlısı dayısı Danyal, internetten zengin bir sevgili düşürmenin peşine düşmüştür. Kadınların bebekli erkeklerden hoşlandığını duyunca da planını uygulamak için karakoldaki sahipsiz bir bebeğe sarılır. Oğlu Hayati’nin bebek ile yakından ilgilendiğini görmüş olan Şükran’ın mürüvvet görme umutları da yeşermektedir. Ve acilen gelin arayışına girmek zorunda kalır. Yurt dışından arayan ve İstanbul’a gelmek için yol parası istemiş olan yabancı bir kıza tüm yastık altı birikimini heba eder. Bir yandan da karakolun dertleri ile uğraşan, bir yandan da annesi ve dayısından goller yemiş olan Hayati’yi oldukça komik bir macera beklemektedir.

 

Dizinin başrol oyuncusu Celil Nalçakan instagram üzerinden paylaştığı gönderi ve hikaye ile hayranlarına hiç bir şey bilmediğini belirtti.

Fotoğraflar:

Celil-nalcakan-paylasim

 

Celil-nalcakan-paylasim-instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler