Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (25.07.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (25.07.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika haberlerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak gündemdeki başlıkları sizler için derledik . İlgi Çeken Haberler Listelendi. Bakalım geçen hafta hangi olaylar gündemdeymiş.

 

Devran Çağlar,Harun Kolçak ‘ın kardeşi değilmiş

Baba Kolçak haberleri yalanlayarak şu açıklamayı yaptı; ” Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var o da Harun Kolçak ‘tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah ‘a havale ediyorum.

Kısmetse Olur Dizisi Geliyor

Kanal D’de evlenme programı olarak yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur dizisi ile bu sefer ekranlarda olacak.

Gelin Adayı Solmaz’ı Acun Kaptı!

Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir’in başrollerini paylaştığı ve Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Aşk-ı Roman’ Ağustos ayından itibaren haftaiçi her gün TV8’de ekranlara gelecek.

ATV’den Skandal Hata

ATV’de yayınlanan ‘Kanatsız Kuşlar’ isimli dizinin perşembe günkü tekrar bölümü pazar akşamı yayınlandı. Dizinin adının yanlış yazılması izleyenleri şaşkına çevirdi.

Çocuklar Duymasın’dan “Havuç” Kararı

Çocuklar Duymasın’da “Havuç” karakteriyle tanıdığımız daha sonrada Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda karşımıza çıkan Furkan Kızılay yeni başlayacak olan Çocuklar Duymasın dizisinde yer almayacak.

Hande Erçel mayolu görüntülendi, kiloları şoke etti!

Erçel’in fazla kilolarını gizlemek için bikini giymek yerine mayo giymeyi tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yeni bir aşkı mı doğuruyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi denildiğinde akla ilk gelen başarılı oyuncu Deniz Çakır Bodrum’da tatil yaparken 2013 Best Model 5. Sercan Sancı ile görüntülendi.

Hiç beklenmedik bir boşanma!

“Yalan Dünya” dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Hakan Meriçliler ile eşi Ayşe Acar, dün tek celsede boşandı.

Ünlü Sanatçı Harun Kolçak Hayatını Kaybetti!

Tedavi gördüğü özel hastanede yakın zamanda doğum gününü kutlayan Harun Kolçak, doğum günü kutlamasından sadece 4 gün sonra hayata veda etti.

Yıllar sonra aşkı yeniden birbirlerinde buldular!

Diğer İlgi Çeken Haberler arasında Ünlü çift Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş yeniden barıştı. 5 yıl sonra oğullarıyla birlikte tatile çıktılar ve gelişmeler devam ediyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler