Ana SayfaDedikoduÇocuklar Duymasın'dan "Havuç" Kararı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’dan “Havuç” Kararı

Çocuklar Duymasın’da Havuç Karakterini Furkan Kızılay Yerine Başka Biri Oynayacak

Çocuklar Duymasın’da “Havuç” karakteriyle tanıdığımız daha sonrada Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda karşımıza çıkan Furkan Kızılay yeni başlayacak olan Çocuklar Duymasın dizisinde yer almayacak.Furkan Kızılay konuyla alakalı şunları söyledi: İspanya’da düzenlenen Madrid Uluslararası Film Festivali’nde Alpgiray Uğurlu’nun yönettiği ‘Organik aşk Hikayeleri’ndeki rolü ile Furkan Kızılay ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Olgun Özdemir’in yönettiği ‘Mor Ufuklar’ filminden Zeynep Sevi ise ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Kızılay, “İlk yurt dışı festivalimde ilk ödülü aldım. Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Havuç’u Başka Bir Oyuncu Canlandıracak

Kanal D’de yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven, “Havuç bizim karakterimiz, Furkan’ın yolu açık olsun!” dedi. Havuç karakteri için başka bir oyuncunun olacağını belirtti. 23 Temmuz Pazar akşamı yeniden ekrana gelmeye hazırlanan televizyonun fenomen işlerinden ‘Çocuklar Duymasın’ın yeni kadrosunda geçtiğimiz dönem Survivor’da iz bırakan Furkan Kızılay “Yer almayacağım” diyerek son noktayı koyup, başka işlerde yer almak istediğini açıklayınca gözler Birol Güven’e çevrildi. Yeni sezon ‘Çocuklar Duymasın’da Havuç karakteri diziden çıkartılmayacak. Havuç’a başka bir oyuncu hayat verecek.

Seksenler dizisinden Suzan Kardeş’ten sonra usta oyuncu Kemal Kuruçay da Çocuklar Duymasın’da izleyeceğiz. Başlangıç iki kişi ama Birol Güven Seksenler’den transfere açık kapı bırakıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler