Ana SayfaÜnlülerHiç beklenmedik bir boşanma!

İlgili Postlar

Hiç beklenmedik bir boşanma!

Şili’de bir kır düğünüyle dünya evine giren Hakan Meriçliler ve Ayşe Acar çifti tek celsede boşandı. Herkesin merak ettiği boşanma nedeni ve detayları haberimizde…

“Yalan Dünya” dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Hakan Meriçliler ile eşi Ayşe Acar, dün tek celsede boşandı. Hakan Meriçliler ile eşi Ayşe Acar çiftinin evlenmeden öncede iki yıllık beraberlikleri vardı. İki yıl önce nikâh masasına oturan başarılı oyuncu Hakan Meriçliler ile eşi Ayşe Acar, önceki gün görülen dava ile evlilik hayatlarına son verdiler.

Boşanma nedeni: ikizler Defne ve Ege mi?

Boşanmaya, Ayşe Acar’ın önceki evliliğinden dünyaya gelen ikizleri Defne ve Ege’nin eğitimi için Kanada’ya gitme kararı almasının yol açtığı öne sürüldü. Oyuncu Hakan Meriçliler bu konuyla ilgili medyaya herhangi bir açıklama yapmazken kendi sosyal paylaşım hesaplarından da herhangi bir bilgi vermedi. Ancak çiftin, ihtişamlı evliliğini bitiren nedenin ikilerin yurt dışı eğitimi olduğunu gösteriyor.

“Hakan tam anlamıyla romantik bir erkek.”

Gazeteci Ayşe Acar’ın oyuncu Hakan Meriçliler için: “Hakan tam anlamıyla romantik bir erkek.”ifadelerini yakın tarihte kullandığı akıllara geliyor. Uzaklığın bu sevgiyi bitirebileceği hayranları tarafından inanılmayan bir durumdur.

Anlaşmalı ayrılık

İddiaya göre gazeteci Ayşe Acar’ın çocukları Defne ve Ege’nin eğitimi için ayrı ülkelerde yaşarken bu evliliği devam ettiremeyeceklerine karar veren çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Hakan Meriçliler ve Ayşe Acar ikili tek celsede boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler