Ana SayfaÜnlülerKısmetse Olur Dizisi Geliyor

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Dizisi Geliyor

Kanal D’de evlenme programı olarak yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur dizisi ile bu sefer ekranlarda olacak. Özellikle yayınlandığı dönemlerde kurgu gibi pek çok farklı eleştiriye maruz kalan yapım için dizi formatına geçilecek olması yine pek çok tartışmayı beraberinde getirdi. Yeni dizi projesi için yapılan açıklamalarda özelikle dizide yer alacak oyuncuların büyük oranda belli olduğu belirtildi.

Kısmetse Olur Dizisi Oyuncuları Kimler Olacak?

Kısmetse Olur dizisi dahilinde ekranlara yer alacak isimler Cansel Çörtük, Mehtap Taşkıran, Daniella Grajdeanu, Erdem Dalfidan, Nur Batuhan Cimili, Leyla Keskin, Tuğçe Yılmaz, Emre Ubeyli ve Tolga Kulakçı olacak.

Dizinin nasıl bir kurgu üzerine uyarlanacağı şu an için bilinmiyor. Fakat yarışma programı üzerinden evliliğe uzanan bir yolda, karakterlerin yaşadıklarının detaylı bir şekilde ekranlara getirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki dönemlerde dizi projesi ile ilgili detayların netleşmesi beklenirken, dizi projesinin duyurulması özellikle programın hayranlarında büyük bir sevinç yarattı. Dizi projesinde özellikle programdaki önemli isimlerin yer alacak olması ise b konuda projeye olan beklentileri de arttırdı. Bu bakımdan yeniden Kanal D ekranlarında başlayacak olan Kısmetse Olur dizisi, kanalın reytinglerde yüksek başarılar elde etmesini sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler