Ana SayfaÜnlülerYıllar sonra aşkı yeniden birbirlerinde buldular!

İlgili Postlar

Yıllar sonra aşkı yeniden birbirlerinde buldular!

Oyuncu Gamze Özçelik’le eski eşi Uğur Pektaş, “Aşk yeniden” diyerek sevenlerine barışma müjdesi verdiler. İkili oğullarıyla birlikte tatil yaptığı kareyi İnstagram’da paylaştı.

Ünlü çift Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş yeniden barıştı. 5 yıl sonra oğullarıyla birlikte tatile çıktılar. Ünlü çiftin tatil karelerini hem hayranları hemde Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş ikilisi sosyal medyada paylaştı.

Bitmeyen aşkta ikinci perde

Arka Sokaklar dizisinde iki eski sevgiliyi canlandıran çift dizi devam edersken sevgili olmuş ardından da nikah masasına oturmuşlardı. 2008 yılında Büyükada’daki nikahla gizlice evlenen ikili, oğulları Murathan’a rağmen 2012’de boşanmıştı. Birkaç aydır görüştükleri ve yeniden evlenecekleri konuşulan Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş ikilisinin, geçen zamana rağmen birbirinden kopamadıkları ortada. Bu kopamayış yeniden barışmayı hatta evliliği getirecek… Barışmanın şerefine oğullarıyla tatile çıktılar. Bir dönem adlarından büyülü denilebilecek aşklarıyla söz ettiren çift, hem aynı sektörde olmaları hem de birbirinde kopamayışları Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş aşkında ikinci perdeyi oynatacak. Oğullarıyla geçtiğimiz günlerde Çanakkale’ye giden oyuncu Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş çiftinin oğullarıyla birlikte yaptığı bu tatil instagram’daki hayran sayfaları aracılığıyla barışma adı altında ortaya çıktı.

Yıllar sonra yeniden

Oyuncu Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş çiftinin yıllar sonra birbirinden kopamayarak bir araya geldiği görüldü. Sevenleri ikilinin yeniden bir araya gelmesine çok sevinirken akıllara evlilik ne zaman sorusu geldi. Medyada ve sosyal medyada bu konuyu dile getirmeyen Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çiftinden en kısa sürede bir açıklama bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler