Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Zeynep köye yerleşti, öğretmen oldu

İlgili Postlar

Şarkıcı Zeynep köye yerleşti, öğretmen oldu

İstanbul’dan taşınan ünlü şarkıcı Zeynep, Muğla’nın Milas ilçesinde bir köye yerleşti. Köyde sakin bir hayat yaşayan Zeynep, şimdi de öğretmen oluyor. İşte detaylar…

Bir zamanlar Mehmetim şarkısı ile popüler olan ünlü şarkıcı Zeynep, şehrin kalabalığından sıkılıp köy hayatı yaşamaya başlayan ünlülerden biri oldu. Zeynep, İstanbul’dan taşındı ve Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan bir köye yerleşti. Köy hayatı yaşamaktan çok mutlu olan Zeynep, Bodrum’da bir okulda müzik öğretmenliği yapmaya karar verdi.

Zeynep, Bodrum’un Ortakent mahallesinde bulunan Lugga Otel’de sevenleri ile bir araya geldi. Sahne öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zeynep, ekranlardan uzak kalması yorumlarına değinerek “Ekranlardan uzak değilim, sadece magazinsel olmayı ve spekülasyonu haberlere maruz kalmadan sadece sanatımı doğru bir şekilde layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Türk halkına layık olarak bu işi yapmaktan yanayım. Benim duruşum, çizgim ve rafım zaten belli. Beni zaten bilen biliyor. Çok şükür Allahl’ıma benim dinleyicilerim de izleyicilerim de belli. Konserlerimde devam ediyor gerek yurt içinde gerek yurt dışında.” diye konuştu.

Neredeyse bir yıldır köy hayatı yaşadığını ifade eden Zeynep, “Bodrum’a yerleştim, kıyı Kışlacık köyünde ikametgah ediyorum. Müzisyen arkadaşlarım, dostlarımda bu taraflarda oturuyor. Köy yaşantısına doyamıyorum. O bakir çok güzel bir balıkçı kasabasında yaşıyorum. Her şey çok samimi, sahteliklerden uzak bir yer. O yüzden köyde çok mutluyum. Geçen yıl geldim, İstanbul’dan temelli ayrıldım.” dedi.

Sözlerine devam ederken burada bir okulda müzik öğretmenliği yapmak için kolları sıvadığını dile getiren ünlü şarkıcı Zeynep, yakında öğretmenliğe başlayacağını söyleyerek “Yakında öğretmen oluyorum inşallah. Bir kolejde her Salı günü güzel çocuklara ders vereceğim. Müzik dersine gireceğim öğrencileri. Çocukları çok seviyorum. Topluma güzel, erdemli çocuklar yetiştirmek istiyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler