Ana SayfaDedikoduUmut Evirgen’in aklı başına geldi mi?

İlgili Postlar

Umut Evirgen’in aklı başına geldi mi?

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 1 aydır Metris F tipi cezaevinde tutuklu olan işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’i geçtiğimiz günlerde ziyaret etmek istemişti, ancak Evirgen kabul etmemişti. 17 Temmuz tarihinde cezaevinden tahliye edilen işletmeci Umut Evirgen’in yaptıklarından ders çıkarıp çıkarmadığıysa merak konusu…

28 yaşındaki gece kulübü sahibi Umut Evirgen kendisini sevgilisi Tuba Büyüküstün ile çeken gazetecinin fotoğraf makinesini korumalarına silah zoruyla gasp ettirince 1 ay önce tutuklanmıştı. Dün ceza evinden tahliye olduğu haberleriyle gündeme gelen Umut Evirgen, geçtiğimiz günlerde ceza evindeyken kendisini ziyaret etmek isteyen Ünlü oyuncu  Tuba Büyüküstün’ü kabul etmemişti. Ünlü oyuncu  Tuba Büyüküstün, gece kulübü sahibi sevgilisi Umut Evirgen ile görüştükleri ise muamma…

“Beni burada böyle görmeni istemiyorum.”

17 Temmuz’da hakim karşısına çıkan Evirgen’in, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Ftipi cezaevinde yattığı sırada kendisini görme talebini, “Beni burada böyle görmeni istemiyorum” diyerek reddettiği duyulmuştu. Tahliye edilen işletmeci Umut Evirgen’in davasında karşı taraf şikayetinden vazgeçerek Evingeni özgürlüğüne kavuşturdu. Umut Evingen İle sevgilisi  Tuba Büyüküstün’ü haber yapan gazeteciyi gasp ettikten sonra merak edilen konu ise; “Umut Evirgen’in bu tavrının ilerde başka bir gazeteciye gösterip göstermeyeceği?”dir. İçeride geçirdi süreçte tabir yerinde Evingen’in aklı başına geldi mi?

Tuba Büyüküstün tanık olarak dinlenecek

17 Temmuz pazartesi günü Umut Evirgen duruşmada; ”Kapalı alan fobim var, mağdurum” diyerek çıkarılması için gerekçe sunmuştu. 15 yıl hapsi istenen Evirgen tahliye edildi. İleriki duruşmada Tuba Büyüküstün tanık olarak dinlenecek. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, Tuba Büyüküstün ve 2 restoran çalışanın önümüzdeki celse tanık olarak dinlenmesini hükmetti. Umut Evirgen cezaevinden çıkar çıkmaz da kebabı çok özlediğini belirterek, Levent’te babasına ait olan Set Kebap’a gittiği biliniyor. Başarılı oyuncu sevgilisiyle cezaevinden çıktıktan sonra görüştüklerine dair bir kanıt bulunmamaktadır.

“Boşandıktan sonra işletmeciye”

Ünlü oyuncu  Tuba Büyüküstün, ikizleri Toprak ve Maya’nın babası, altı yıllık eşi  Onur Saylak’la evliliğini  5 Haziran’da noktalamıştı. Magazin haberlerinde adı kocasını boşayıp işletmeciyle sevgili oldu şeklinde anılıyordu. HT Magazin’den  Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre;  “Güzel oyuncunun adı boşandıktan hemen sonra işletmeci Umut Evirgen’le anılmaya başladı.” Şeklinde haberlerde vurgulanıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler