Ana SayfaDedikoduEbru Şallı, bir bebeğin ölümüne sebep mi oldu?

İlgili Postlar

Ebru Şallı, bir bebeğin ölümüne sebep mi oldu?

Ebru Şallı’yla el ele görüntülenen evli işadamı Uğur Akkuş, “Evliliğim 3 yıl önce bitti” açıklamasını yapmıştı. Ancak eşi Gonca Akkuş ise üçüncü çocuklarına hamile olduğunu söyleyerek; “9 haftalık hamileyim, sonlandıracağım.”dedi.

Şanssız bebek hayata gelebilecek miydi?

Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş ise “Ebru eşime ‘Boşan evlenelim’ diye baskı yapıyormuş. İki aylık hamileyim” açıklamasında bulundu. Uğur Akkuş’un 10 yıllık eşi Gonca Akkuş’un iki aylık hamile olduğunu açıkladığından beri düşünülen konu, Uğur Akkuş’un Ebru Şallı ile birlikte olmasaydı şanssız bebek hayata gelebilecek miydi? Ebru Şallı ile birlikte olan evli sevgilisi Uğur Akkuşyaptığı basın açıklamasında; “3 aydır seviyeli bir ilişki içindeyiz. Evlilik kurumuna saygımız var. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz.” İfadelerini kullandığı akıllara geldi.

“Vebali benim boynuma”

Uğur Akkuş’un 2 aylık hamile eşi  Gonca Akkuş yaşadıkları duruma ilişkin şu ifadeleri kulandı: “Bu bebeği boşansam da aldırmayacaktım ama vazgeçtim. Dün 16.30’da doktordan randevu aldım, gebeliği sonlandıracağım. Hamile olduğumdan eşimin haberi yok, ona sürpriz yapacaktım ama bu olaylardan sonra aldırmak daha mantıklı. Bu bebeğin vebali benim boynuma, bu kadar aptal olduğum için. 38 yaşındayım ve doktor yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi, bu yüzden üçüncü çocuğu ikimiz de çok istiyorduk.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler