Ana SayfaÜnlülerHarun Kolçak'ın sosyal medyada dolaşan vasiyet metni gerçek mi?

İlgili Postlar

Harun Kolçak’ın sosyal medyada dolaşan vasiyet metni gerçek mi?

Vefatı ile ardında acılı bir ülke bırakan usta sanatçı Harun Kolçak’ın bugün sosyal medyada vasiyet metni dolaşmaya başladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı bu metni paylaştı. Peki, Harun Kolçak’ın vefat etmeden önce yazdığı iddia edilen vasiyet metni gerçek mi? İşte yanıtı…

Prostat kanseri nedeni ile bir süredir tedavi gören usta sanatçı Harun Kolçak, dün gece saat 23:00 sularında yaşam mücadelesini kaybetti. Vefatı ile sanat camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntü içerisine sokan sanatçının vefatının ardından vasiyeti olduğu iddia edilen bir metin ortaya çıktı.

Sosyal medyada hızla yayılan vasiyet metni şu şekilde…

Bütün organlarımı bağışladığım için büyük ihtimalle öldüğümde beni size poşetle verecekler. O yüzden fazla kurcalamayın.

Cesedimi o poşetle toprağa gömüp üzerine bir ağaç dikilmesini istiyorum.Mezar taşı isim falan istemiyorum.
Ne cenazemde ne de sonrasında 3’üydü, 7’siydi, 40’ıydı gibi bahanelerle yemek falan vermeyin. Yok şunu çok severdi, yok canı için yiyelim gibi saçmalıklarla karnınızı şişirmeye bahane aramayın. Siz etli pide yiyin diye ölmedim ben. Benim canım için yediğiniz her lokma boğazınızda kalır. Bilesiniz.

Öyle mevlit falan bahanesiyle hatim indirmeye, arkamdan iyiliğim için dua falan etmeye kalkmayın. Yaşarken yapmadığınız iyiliği ölünce yapmaya kalkmayın. Yemem.

İlla birilerine yemek vermek isterseniz sokak hayvanlarına verin. (Bu en net isteğimdir.)

Benim malım kıymetlidir. Hiçbir eşyamı bir tanıdığa vermeyin. Giysilerimi aş evine ya da sosyal hizmetlere verin. Diğer eşyalarımı atın ya da yakın. Benden geriye hiçbir şey kalmasın.

Beni tanıyanlar iyi bilir ki biraz fazlaca açık sözlüyümdür.

O yüzden gönlüm ister ki hepinizden önce öleyim. Sonraya kalıp da kimsenin ölüsüyle falan uğraşamam.

Arkamdan istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz artık. Rahat olun. Sizinle mi uğraşacam. Ne güzel ölmüşüm.

Ve… evet. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum.

Harun Kolçak’ın olduğu iddia edilen vasiyet metninin, sosyal medyada hızla yayılmasının ardından sanatçının avukatı açıklama yaptı. İşte o açıklama…

Şirketimiz sanatçılarından Harun Kolçak’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

İnternette dolaşan ve Harun Kolçak’a ait olduğu iddia edilen yazının bir gerçekliği yoktur.

Sanatçımız böyle bir vasiyet bırakmamıştır. Sanatçımızın cenazesi yarın (21 Temmuz Cuma) öğle namazında Teşvikiye Camii’nde, ardından aynı gün ikindi namazına müteakiben Gemlik Mezarlığı’nda dini vecibelere uygun bir şekilde dualarla son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Sevenlerinin ve müzik sektörümüzün başı sağolsun.

Harun Kolçak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler