Ana SayfaDedikoduDevran Çağlar, Harun Kolçak ‘ın kardeşi değilmiş

İlgili Postlar

Devran Çağlar, Harun Kolçak ‘ın kardeşi değilmiş

Geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma kaldırılan Harun Kolçak için tedavi süreci devam ederken aile hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştı. Pop müziğin usta ismi Harun Kolçak ‘ın babası bilindiği gibi usta oyuncu Eşref Kolçak. Yapılan haberlerde Eşref Koçak ‘ın Harun Kolçak dışında bir oğlu daha olduğunu fakat bu ismi yıllar önce ret ettiği yer alıyordu.

Türk sinemasının günümüzde yaşayan efsanesi Eşref Kolçak ‘ın oğlu Harun Kolçak geçtiğimiz günlerde acil bir şekilde Maslak Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Durumunun hala ağır olduğu söylenen Kolçak ‘ın yıllar önce babası tarafından reddedilen bir kardeşi daha olduğu hatta bu ismin 90 ‘lar müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Devran Çağlar olduğu söylenmişti. Baba Kolçak haberleri yalanlayarak şu açıklamayı yaptı; ” Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var o da Harun Kolçak ‘tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah ‘a havale ediyorum. ”

Harun Kolçak Hayatını Kaybetti!

Bu haberin ortaya atılması ile Devran Çağlar ‘ın yıllar önce yaptığı ve iddiaları güçlendirecek bir açıklaması gün yüzüne çıkmıştı. Devran Çağlar o açıklamasında şunları demişti; ” Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde ‘ Ulan benim gibi bir adamın oğlu böyle olur mu, Bu bana yakışır mı? ‘ diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum.”

Harun Kolçak ‘ı arkadaşı Sibel Benekli hayata döndürmüş Evinde baygın bir şekilde yatan Harun Kolçak ‘ı arkadaşı ısrarla aradıktan sonra açmayınca eve gelmesi ile kurtulduğu ortaya çıktı. Kolçak ’ı hastaneye getiren arkadaşı Sibel Benekli “ Onu defalarca aradım, açmadı. Çilingirle içeri girdim, baygın şekilde yerde yatıyordu. Zamanında bulmasaydık hayati tehlike taşıyacak bir durum olabilirdi .” diye konuştu. Kolçak ’ın babası Eşref Kolçak da “ Eşimi kaybedeli 6 yıl oldu. Benim tek dayanağım oğlum. Güzel gelişmeler başlamış. Ölümden döndü dersem yalan olmaz. Sağ olsun arkadaşları hastanede ” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler