Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (10.12.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (10.12.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Mustafa Sandal Boşanıyor!

2010 yılında büyük bir aşkla evlenen ve bu evlilikten iki tane çocukları olan Mustafa ve Emina sandal çiftinin evlilikleri çatırdıyor. Bu zamana kadar parmakla gösterilen çift boşanmaya karar verdi. Musfata Sandal’ın bu kararı verdikten sonra evden ayrıldığı da iddia edildi.

Solmaz’ın +18 Videosu Ortaya Çıktı!

Evlilik programında şöhret olup daha sonra oyunculuk sektörüne adım atan genç gelin adayı Solmaz’ın +18 Videosu sosyal medyada yayılmaya başladı!

Murat Boz ve Gökhan, Güzel Yarışmacıdan Gözlerini Alamadı

O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Programın en ilginç anı ise yarışmaya katılan Belaruslu güzel isim karşısında Murat Boz ve Gökhan’ın fazla etkilenmesi oldu.

Kanal D’nin Efsane Dizisi Final Yapıyor!

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan, yayınlandığı tarihten bu yana her kesimden severek takip edilen ‘İsimsizler’ istenilen yükselişe geçemediği için final yapma kararı aldı. Bu haberi duyan dizinin takipçileri oldukça üzüntü içerisinde.

Nur Yerlitaş Daha Fazla Dayanamadı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş geçtiğimiz günlerde şehitlerimiz hakkında söylediği skandal sözlerin ardından eleştiri yağmuruna tutulmuş ve Yerlitaş’ın sözlerine çevresinden tepki yağmıştı.

Meryem Uzerli ve Aslı Enver Dekolte Yarışına Girdi!

Özcan DenizMeryem Uzerli ve Aslı Enver ‘in Başrollerini paylaştığı Öteki Taraf filminin dün gece galası yapılmıştı. Meryem Uzerli ve Aslı Enver O gala gecesinde adeta dekolte yarışına girdi ve dekoltelerini yarıştırdı!

Serenay Sarıkaya Üzerine Su Döken Garsona Bakın Nasıl Davrandı!

Serenay Sarıkaya, katıldığı ödül gecesi töreninde tahlilsiz bir olay yaşadı. Cesur kıyafeti ve güzelliği ile gözlerini üzerine toplayan ünlü oyuncunun kafasından aşağıya su döküldü. Mahcup olan garsona ne diyeceği merak konusu olan Serenay Sarıkaya’nın özürler karşısında ki yapıcı tutumu tüm herkes tarafından takdir aldı.

Çıplak Fotoğrafa Taylor Swift hayranlarından tepki!

Taylor Swift’e sataşmaktan zevk alan Kanye West’in yerine bu defa eşi Kim Kardashian hedef oldu. Swift’in hayranları, Kardashian’ın instagram paylaşımına tepki yağdı!

Seren Serengil, sevgilisinden eşcinsel olduğu için ayrıldığı iddialarına yanıt verdi!

Seren Serengil, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklamasının ardından sessizliğini bozdu. Serengil’in ayrılık açıklaması yaparken neden belirtmemesinin üzerine medyada gündeme gelen “Sevgilisinden eşcinsel olduğu için ayrıldı” iddialarına yanıt verdi. İşte Seren Serengil’in açıklaması…

‘Sınırım yok! Rol için çırılçıplak soyunurum’ Diyen Ünlü Kim?

 Hamdi Alkan’ın kızı olan Zeynep Alkan vermiş olduğu röportajda, “Rol için gerekirse çırılçıplak soyunurum.” diyerek cesaretin sınırlarını zorladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler