Ana SayfaDedikoduTürkan Şoray'ın Kızı Yağmur Söz Dizisinden Bakın Kiminle Yakalandı!

İlgili Postlar

Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Söz Dizisinden Bakın Kiminle Yakalandı!

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, “Söz” dizisinin sevilen oyuncusu ile objektiflere yakalandı. Bir süredir birlikte olan ikili, basın mensuplarınca görüntülenince “Söz” dizisinin sürpriz oyuncusu, gazetecilere “Yakaladınız!” ifadesini kullandı.

Yağmur Ünal Kimdir?

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Söz Dizisinden Keşanlı ile Birlikte!

Türk sinemasının usta oyuncuları Türkan Şoray ve Cihan Ünal‘ın kızları Yağmur Ünal; önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısında, oyuncu sevgilisiyle yemek yedi. Ünlü ikili; restorandan çıkarken, basın mensuplarınca ilk kez görüntülendi.

 

“Söz” dizisinde ‘Keşanlı’ lakabıyla anılan, ağır silah uzmanı “Mücahit” rolünü canlandıran başarılı oyuncusu Görkem Sevindik, geçen akşam Yağmur Ünal’la ilk kez görüntülendi. Birliktelikleri resmen ortaya çıkınca, Görkem Sevindik; basın mensuplarına “Yakaladınız!” ifadesini kullandı.

Görkem Sevindik kimdir?

Görkem Sevindik: “Yakaladınız! Konuşmaya gerek kalmadı” Dedi!

NTV’den aldığımız habere göre; dün gece, yanlarında bulunan bir kadın arkadaşlarıyla, Arnavutköy Balıkçısından çıkarken görüntülenen, Yağmur Ünal ve Görkem Sevindik ilk kez objektiflere takıldı.

Şu an “Dolunay” adlı dizi filmin yapımcılığını yapan, 33 yaşındaki Yağmur Ünal ile oyuncu Görkem Sevindik, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısında yemek yedi. Sevindik, muhabirlerin “Hayırlı olsun. Ne zamandan beri birliktesiniz?” sorusuna; “Yakaladınız zaten, konuşmaya gerek kalmadı” diye cevap verdi.

Oyunculuğun yanı sıra, oto yıkama sektörüne de giriş yapan 31 yaşındaki Sevindik’in, arkadaşlarını taksiyle gönderdikten sonra hızlıca mekana geri döndüğü gözlemlendi.

Görkem Sevindik Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler