Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş Daha Fazla Dayanamadı

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Daha Fazla Dayanamadı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş geçtiğimiz günlerde şehitlerimiz hakkında söylediği skandal sözlerin ardından eleştiri yağmuruna tutulmuş ve Yerlitaş’ın sözlerine çevresinden tepki yağmıştı.

‘Kara Gözlüm’ adlı şarkısına klip çeken ve ünlü modacıyı klibinde oynatan Serkan Kaya, Nur Yerlitaş ile çektiği klibi iptal etti ve  80 bin TL masrafa girip yeni bir klip çekti.  Açıklamalarıyla tepki üzerine tepki alan Nur Yerlitaş’ı ; Demet Akalın ve Fatih Ürek’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim de İnstagram hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Nur Yerlitaş tepkiler karşısında sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından; “ Daha ne kadar kullanacaksınız beni” diyerek basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Yerlitaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Daha ne kadar kullanacaksınız beni? Basın toplantısında görüşürüz melekler… Yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok… Hele beni takipten çıkaranlara sitemim de yok! Kaleminizi ADAM gibi kullanın. Artık söz Serkan Kaya da… Doğruyu o anlatsın.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler