Ana SayfaÜnlülerÇıplak Fotoğrafa Taylor Swift hayranlarından tepki!

İlgili Postlar

Çıplak Fotoğrafa Taylor Swift hayranlarından tepki!

Taylor Swift’e sataşmaktan zevk alan  Kanye West’in yerine bu defa eşi Kim Kardashian hedef oldu. Swift’in hayranları, Kardashian’ın instagram paylaşımına tepki yağdı!

Kim Kardashian ve Taylor Swift Kavgası Bitmiyor

Kim Kardashian, şarkıcı kocası Kanye West’in geçen yıl çektiği ‘Famous’ adlı sergiden aynı ismli çektiği klipte sevdiklerini,eski sevgililerini,hatta düşmanlarını bir araya sanatçı Taylor Swift düşmanı olarak gördüğünü belirtmiş olmalıydı ki sol tarafında en sevdiği eşi sağ tarafında sürekli sataştığı düşmanı diyerek bildiğimiz Taylor Swift vardı. Kim Kardashian  bu kareyi  instagram hesabından paylaşınca hayranları sessiz kalmadı.

Kim Kardashian’ın Eşi Kanye West ile Taylor Swift’in Çıplak Fotoğrafları

 

Aynı isimle çektiği klipte sevdiklerini, düşmanlarını hatta eski sevgililerini aynı yatakta çıplak halde toplayan Kanye West’in sağ tarafında düşmanı olarak gördüğü Taylor Swift vardı. West, balmumundan yaptırdığı heykellerle kliple aynı temada düzenlenen sergi de açmıştı Geçen yıl o sergiyi gezen Kim, instagram’da ‘throwback’ yapınca Swift’in fanları adeta çıldırdı. Fotoğrafın altına fare emojileriyle, “Yılanlar fareleri öldürür ve onları yer” yorumları yapıldı.

 

 

MTV Müzik Ödülleri töreninde Skandal!

Kanye West, 2009 yılındaki MTV Müzik Ödülleri töreninde, ödülünü almak için sahneye çıkıp konuşma yapan Swift’in sözünü kesip “Ödülü Beyonce almalıydı” diyerek skandal yaratmıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler