Ana SayfaÜnlülerMehmet Erdem Aşk İddialarını Yanıtladı

İlgili Postlar

Mehmet Erdem Aşk İddialarını Yanıtladı

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde şarkıcı Seda Sayan’ın Mehmet Erdem’e platonik olarak aşk beslediğini açıklamış ve Akalın’ın açıklaması magazin dünyasında şok etkisi yaratmıştı.

Açıklama sonrasında adı magazin gündemine düşen Mehmet Erdem, Sayan’ın kendisine platonik bir aşk duyduğuna dair sorularını cevapladı.

Şimdilerde yeni albümünü çıkarmak üzere gün sayan şarkıcı Mehmet Erdem katıldığı bir etkinlikte konuyla ilgili olarak; “Şaka yapmış olay buraya kadar gelmiş. Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Öyle geldi geçti” şeklinde yanıt verdi.

Erdem, muhabirlerin ‘Böyle bir aşka nasıl bakarsınız?’ şeklindeki sorularına ise; ” Özel hayatımdır ve bu konularda konuşmak istemiyorum, sizin de saygı göstermenizi bekliyorum” dedi.

“Platonik Aşk Bana Ters”

55 yaşındaki Seda Sayan da Demet Akalın’ın bu iddiasına şöyle cevap verdi: “Demet Akalın benim canımdır. Mehmet Erdem sahneye çıkınca gözümü indiremedim, gözümü kulağımı ayıramadım. O kadar güzel program yapıyor ki. Repertuarı da çok güzeldi. Dinlemeye gittiğimde sahneden inene kadar Mehmet’ten gözümü çekemedim. Çok tatlı ve sempatik adam. Ben de bunu Demet Akalın’a söyledim, o da durur mu? Mehmet Erdem’i ertesi gün aradım, özür diledim. Mehmet Erdem’in hayatında biri var, ‘platonik aşk’ diye bir şey yok bana böyle şeyler ters” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler