Ana SayfaDizilerKanal D'nin Efsane Dizisi Final Yapıyor!

İlgili Postlar

Kanal D’nin Efsane Dizisi Final Yapıyor!

Kanal D’nin Asker Dizisi ‘İsimsizler’ Final Yapıyor

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan, yayınlandığı tarihten bu yana her kesimden severek takip edilen ‘İsimsizler’ istenilen yükselişe geçemediği için final yapma kararı aldı. Bu haberi duyan dizinin takipçileri oldukça üzüntü içerisinde.

Dizinin Konusu Neydi?

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Virankaya Kaymakamının şehit edilmesinin ardından Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih eden Fatih vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

Dizi Kadrosunda Önemli İsimler Var

Başladığından bu yana severek izlenilen, seyirciden tam not alan dizinin oyuncuları da çok beğeniliyor. Dizi kadrosunda;  Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizinin reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması sonucu bitirme kararı aldığı konuşuluyor. Ayrıca ‘İsimsizler’in yerine Kanal D’de Çağla Şıkel ile Alişan’ı buluşturan “Dostlar Mahallesi”nin başlayacağı konuşuluyor. Diziyi severek takip eden izleyiciler ise final yapmasını istemiyor.

Kanal D'nin Efsane Dizisi Final Yapıyor!
Kanal D’nin Efsane Dizisi Final Yapıyor!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler