Ana SayfaDizilerDostlar Durağı yakında Kanal D'de!

İlgili Postlar

Dostlar Durağı yakında Kanal D’de!

Kanal D’de sıcak ve samimi hikayesi ile dikkat çeken yeni bir dizi “Dostlar Mahallesi” yakında izleyicisi ile buluşacak. “Dostlar Mahallesi” adlı dizinin konusu, oyuncu kadrosu, teknik ekibi ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Dostlar Durağı” dizisinin oyuncu kadrosu ve yapım ekibi

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı dizinin yapımını Erler Film, yönetmenliğini Ayhan Özen üstlenirken, senaryosunu ise Resul Ertaş kaleme alıyor.

“Dostlar Durağı” dizisinin konusu

Kendi halinde bir mahallenin yaşamının ekrana geleceği dizide Dostlar Durağı’nda taksi şoförlerinin hikayesi de izleyici ile buluşacak. Dostlar Durağı’nda; Durağın sahibi, mahallenin herkese kol kanat geren ablası Neriman Abla’nın (Zeynep Eronat),oyunculuk hayalleriyle yanıp tutuşan oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy), birbirlerine tamamen zıt kardeşler Metin (Alişan) ve Çetin’in (İnan Ulaş Torun),Rus aşkını annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut), Bahar’ın babası Hasan’ın (Turan Özdemir) ve durağın çaycısı Vakur’un (Hakan Bulut) ekmek kavgaları, hüzünleri ve neşeleri ekrana gelecek.

“Dostlar Durağı” dizisi yakında Kanal D’de!

Eski mahallelerdeki sıcaklığın, neşenin ve beraberliğin hikâyesi; kendi halinde bir mahallenin yaşamının ekrana geleceği dizide Dostlar Durağı’nda taksi şoförlerinin hikayesi de izleyici ile buluşacak, “Dostlar Mahallesi” yakında Kanal D’de ekrana gelecek! Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı “Dostlar Mahallesi” seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler