Ana SayfaDizilerTV8 10 Aralık Pazar Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 10 Aralık Pazar Yayın Akışı

TV8 ekranlarında haftanın son gününe (10 Aralık Pazar) gelindiğinde yayın akışı için ilk olarak tercih edilen saat 07.15’te “Emre Doroman ile Aklımdaki Sorular” adlı programla; Emre Doroman’ın sunumuyla dini konuların konuşulduğu ve alanında uzman kişilerin konuk olduğu formatla gün TV8’de başlayacak.  TV8’de “Emre Doroman ile Aklımdaki Sorular” adlı programı saat 08.45’te Beşer 5’er adlı Aziz Güngör Esen’in yazdığı Beşeriyete Giriş adlı eserin içeriğinin kitabın reklamı için Aziz Hoca’nın öğrencileri Bengisu, Sinem, Hakkı ve İsmail ile canlandırma ile anlatıldığı komedi-reality-tiyatro program takip edecek.

TV8 10 Aralık 2017 Pazar Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Haftanın son günü TV8 ekranlarında sabah kuşağında ilk olarak kısa ve eğlenceli videoların gösterildiği  8×8 adlı program saat 10.00’da ekranlara gelecek. 8×8 adlı programı ile sabah kuşağına başlayan TV8 yayın akışında öğle saatlerine gelindiğine 11.45’te Arda ile Omuz Omuza programını sevenleri karşısına yeni bölümüyle çıkacak.

TV8 10 Aralık 2017 Pazar Yayın Akışı Öğle Kuşağı

TV8 ekranlarında öğle kuşağına gelindiğinde Pazar günü için herkesin severek izlediği Magazin 8 programının Canlı Yayını ile son dakika magazin haberlerine, en güncel yeni dedikodularla saatler 12.45’i gösterdiğinde sevenleri karşısına çıkacak. TV8 izleyenleri Magazin 8 programıyla magazine doyduğunda saat 15.15’te Güldür Güldür ekibiyle izleyenleri kahkahalara boğacak.

TV8 10 Aralık 2017 Pazar Yayın Akşam Öğle Kuşağı

Haftanın son gününde akşam saatlerine gelindiğinde saatler 20.00’ı gösterdiğinde her kesimin severek izlediği ve kulakların pasını silen program O Ses Türkiye’nin 4 ünlü jürisi; Yıldız Tilbe, Murat Boz, Hadise ve Gökhan’ın eşliğinde Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde Yeni Bölümü ile TV8 izleyenlerinin karşısına çıkacak.

TV8 10 Aralık 2017 Pazar Yayın Gece Öğle Kuşağı

Yeni bir haftaya hazırlanan TV8 pazar gecesinde izleyenlerine ilk olarak tercih edilen saatler 00.15’i gösterdiğinde Boks Gecesi tekrar programıdır. Saatler ilerlediğinde Boks Gecesi tekrar programından sonra TV8 izleyenleri için tercih edilen saat 02.00’da Magazin 8 programının tekrarı olacaktır.Magazin 8 programı sonrasında saat 04.00’da Bilginiz Olsun Tekrar programı ekranlara gelecek. Bilginiz Olsun Tekrar programı sonrasında ise gecenin son saatlerine gelindiğinde kısa ve eğlenceli videoların gösterildiği  8×8 programının tekrarı ekranlara gelecek. TV8 ekranlara saat 05.45’te Arda ile Omuz Omuza programının tekrarı ekranlara gelecek ve TV8 yeni bir güne geçecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler