Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (31.10.2017)

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (31.10.2017)

Magazin takipçilerinin vazgeçilmez sitesi magazinhaberleri.com bu ay sizler için güzel bir Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz ay boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden,iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

 

İşte Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler Bölümünde Göze Çarpanlar

Gülben Ergen hakkında bomba iddia… Gazeteci İzzet Çapa ifşa etti!

Son zamanlarda yasak aşk iddiaları ile darbe üstüne darbe yiyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen’e bir darbe daha. Ünlü gazeteci İzzet Çapa, Gülben Ergen’in kendisine attığı mesajları ifşa etti.

Şeyma’yla Arası Bozulunca Acun’un Eski Eşine Yanaştı!

Şeyma Subaşı ile uzun süredir arası açık olan Aslışah Alkoçlar, rotayı, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Ilıcalı’ya çevirdi. Aslışah Alkoçlar, Zeynep Ilıcalı’nın paylaşımının altına “Barbiiiem hoşgeldin” notunu yazdı.

Demet Akalın, Gülben Ergen’i “Kocasıyla” Vurdu!

Gülben Ergen’in hakkında çıkan iddialardan sonra Demet Akalın ile arası bozulmuş hatta Demet Akalın’ın,Gülben Ergen’i takipten çıkartığı yönünde dedikodular çıkmıştı. Bir takipçisinin yaptığı yorum üzerine duruma açıklık getiren Demet Akalın “Bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var.” yorumunda bulundu.

Hale Soygazi’den “Artık Susma” programına yanıt geldi!

Oyuncu Hale Soygazi, kendisi hakkında ağır ithamların yapıldığı Show TV ekranlarında yayın yapan “Artık Susma” adlı program hakkında konuştu. Soygazi’nin çarpı açıklamaları ve programa katılan yaşanan iddiaları ortaya atan Murat Şar adlı şahıs hakkında olayların ve yaşananların tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Serdar Ortaç Sevgilisini Bir Kalemde Sildi !

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti çok ağır bir karar aldı. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu yaptıkları hareket ise Boşanıyorlar mı ? dedirtti.

“Şeyma, Trafik Kazası Geçirip Vefat Ediyordun!”

Şeyma Subaşı, kendisine gelen mesajları arada sırada takipçileri ile paylaşıyor. Son olarak kendisine gelen bir mesajı instagram hikayesinde paylaşan Şeyma Subaşı, fotoğrafın altına “Ha ha 😒😒”  yazdı.

Olan Gülben Ergen’e Değilde, Yeşim Salkım’a Oldu

Aralarında kavga bir türlü bitmeyen Yeşim Salkım ve Gülben Ergen arasında ki sürtüşme geçtiğimiz günlerde tekrar başlamıştı. Yıllar önce de “bana bir şey olmaz” cümlesini kuran Gülben Ergen’e gerçekten yine bir şey olmadı fakat Yeşim Salkım iki projesinden birden oldu.

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Bebek Müjdesi!

Okan Kurt, aleyhine açılan 32 milyon 845 bin liralık icra takibi nedeniyle zor günler geçirmişti, mahkemenin sonuçlandığını duyuran Kurt aynı zamanda bebek müjdesi verdi.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den boşanma açıklaması

Kanal D’nin sevilen magazin programı olan Magazin D’ye konuşan Sertar Ortaç’ın eşi Chloe, boşanma açıklamaları hakkında ilk defa konuştu. Chloe, Serdar Ortaç çiftinin boşanacağı söylentileri ortalıkta dolaşıyordu. Serdar Ortaç’ın eşi Chloe bu konu hakkında açıklama yaptı.

Berke ve Caner’de son durum… Caner’in evinden çıkanlar şaşkına çevirdi…

Büyükçekmece Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Berke Toygar, uzun süredir Caner Toygar’ın kullanımında olan evde arama yapılmasını istedi. Berke Toygar adına mahkemeye yapılan başvuruda, şahsi eşyalarının da kendisine teslim edilmesi istendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler