Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Sevgilisini Bir Kalemde Sildi !

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Sevgilisini Bir Kalemde Sildi !

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti çok ağır bir karar aldı. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu yaptıkları hareket ise Boşanıyorlar mı ? dedirtti.

Kendileri daha önceden bu şekilde yayınlan boşanma dedikodularına çok kesin bir söz ile boşanmayacaklarını söyleyen çift şimdi ise çok büyük bit kriz anındalar gibi görünüyor. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini bir anda takip etmeyi bırakınca bu sorular tabi ki de akıllara geldi.

Çiftin Evlilikleri Güzel Başlamıştı

Tam olarak 2014 tarihinde evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan bu zamana kadar sosyal medya hesaplarından çok samimi görüntüler paylaşıyorlardı. Fakat bu yapmış oldukları hamle akıllara ayrılık sorularını getirdi.

Çiftin Arasındaki Sürtüşme Büyüyor

Daha öncede Serdar Ortaç`ın bir bebek sahibi olmak istediğini fakat eşi Chloe Loughnan çocuk olayına pek de yanaşmadığını öğrenmiştik. Çiftin bu konuda uzlaşamadığını ve Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan çiftinin planlarının birbirleriyle çakışması çifti ayrılığa sürüklemiş olabilir mi ?

Bikini Problemi Patlak Verdi

Bundan öncede Chloe Loughnan`nin sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu açık görüntülere Serdar Ortaç oldukça kızmıştı. Hatta giymiş olduğu bir bikiniye bile karışma durumu olmuştu. Bu yaşananlar çiftin çok fazla sürtüşmesine neden olmuş gibi görünüyor.

Hayranları Bu Konuda Neler Söyledi ?

Serdar Ortaç hayranları bu konu üzerinde çok fazla dedikodular yaptı. Hayranlarının büyük çoğunluğu bu ilişkinin yürümeyeceğini ve sadece para için yada arkasında her hangi bir çıkar aradılar. Gelişmeleri izleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler