Ana SayfaÜnlülerBensu Soral Mutluluktan Ağladı !

İlgili Postlar

Bensu Soral Mutluluktan Ağladı !

Geçen gün sevgilisi Hakan Baş ile birlikte tekne turuna çıktılar. Hakan Baş bu tekne turu esnasında Bensu Soral`a evlenme teklifi etti.

En Mutlu Günleri

Bensu Soral`ı Türkiye olarak ne son “İçerde” dizisinden tanımıştık.Kendisi oldukça başarılı bir oyunculuk sergiledi. Şimdi ise gündeme evlilik teklifiyle geldi. Bensu Soral iş adamı sevgilisi Hakan Baş ile birlikte çıktıkları tekne turunda hiç beklenmedik bir anda evlilik teklifi geldi.

Mutluluğu Gözlerinden Belli Oldu

İş adamı Hakan Baş “Benimle Evlenir misin ?” sorununu Bensu`ya yöneltince Bensu heyecandan ne yapacağını bilemedi. Şoka giren Bensu göz yaşlarıyla birlikte evlenme teklifine “Evet” dedi.Sonrasında ise güzel oyuncu sevgilisini mutluluk öpücüklerine boğdu.

Söylenen Dedikodular Yalan Çıktı

Uzun zamandır birlikte olan Bensu Soral ve Hakan Baş birlikte olduklarını pek fazla magazin dünyasına duyurmadılar. Hatta ara ara Bensu Soral ve Çağatay Ulusoy arasında bir şeyler olacağını öne sürenler bile olmuştu. Fakat bu evlenme teklifinden sonra ortaya atılan dedikodular da son bulmuş oldu. Ne zaman evlenecekleri ile ilgili bir haber şuan ortada yok. Bizleri takipte kalırsanız , düğün tarihini de buradan paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler