Ana SayfaÜnlüler50 kuruşluk dava!

İlgili Postlar

50 kuruşluk dava!

Bugünlerde Türkiye gündemine bomba gibi oturan evli erkekleri ayartıyor denilen bir isim: “Gülben Ergen”. Bu dönemde yeni yaşanan bir gelişme de İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayan şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, evli olduğu dönemde Erhan Çelik’i aldattığı magazin gündeminde yeni bir alevlenmeye neden oldu! Aldatmanın detayları, yaşananlar ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Tazminat davası geliyor!

Gülben Ergen, Erhan Çelik için uzaklaştırma kararı alırken, Erhan da 50 kuruşluk tazminat davası açacağını açıkladı. Gazetecilerden edindiği bilgiye göre, zinanın suç sayılmaması nedeniyle bu konuda bir çalışma ve araştırmaya girmeyen Erhan Çelik, bu durumda Gülben Ergen’e “50 kuruşluk” tazminat davası açmaya karar verdi. Erhan Çelik’in bu davada şahit olaraksa adı Gülben Ergen’le birlikte anılan İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles’i şahit olarak göstereceği öğrenildi.

“Evli erkekleri ayartıyor”

Magazin dünyasını evli adamlarla birlikte olmasıyla sallayan şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen’e hergün farklı bir isimden tepki yağıyor. Ünlü sunucu Zahide Yetiş’ten evli erkeklerle ilişki yaşamasıyla anılan Gülben Ergen’e tepkisi şöyle oldu: “Gülben, evli erkekleri ayartıyor…” diyerek konu hakkında sözlerine şunları ekledi: “Ne işin var elin adamıyla, elin çünkü senin değil.” diyerek peş peşe bomba sözlerini sıraladı. Ergen’in “Bana bir şey olmaz” sözüne de değinen Yetiş, “Arkasında belli ki güç var.” ifadelerini kullandı. Gülben Ergen’e yaşadıklarından dolayı ateş püsküren Zahide Yetiş söylediklerinin arkasında olduğunu vurgulayarak kendisinin bu konuda daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

Gülben Ergen cephesinden gelecek yanıt merak konusu!

Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde evli iş adamı ve eski eşi Erhan Çelik’e benzerliğiyle gündeme gelen Tolga Duğles ile aşk yaşayan şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen’e öfke gitgide büyüyor. Sosyal medyada ve televizyon dünyasından pek çok ünlü isimden tepki alan Gülben Ergen sessiz kalmayı tercih ederken şimdilerde organ bağışı haberleriyle gündeme gelmeyi tercih ediyor. Yaşanan aldatma olayı hakkında kanıtlar da geliyorken eski eş Erhan Çelik’ten gelecek tazminat davasına Gülben Ergen cephesinden gelecek yanıtta merak konusu.

Gülben Ergen Çıldıracak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler