Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı, jartiyerle yatıyorum dedi, dikkatleri üstüne çekti!

İlgili Postlar

Buse Narcı, jartiyerle yatıyorum dedi, dikkatleri üstüne çekti!

En son ‘Türk Malı’ dizisinde seyirciye kendini sevdiren Buse Narcı yakın zamanda oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz ile 5 yıllık birlikteliği bittiğinde uzun süre konuşulmuştu.

Son olarak “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme gelen Buse Narcı, gazetecilere öyle açıklamalar yaptı ki duyanlar hayrete düştü. Narcı’nın özel hayatı ve yaptığı açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Ağlaya ağlaya yaptırdım…”

24 yaşındaki Buse Narcı gazetecilere yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Göz renginizi ameliyatla değiştirdiği konusunu genç oyuncu Narcı şu ifadeleri kullanarak açıkladı: “Bu dedikodulara gülüp geçiyorum. İnsanlar kusur bulmak istediklerinde bir şekilde bunu yapar. Bu ameliyatı yaptırmadım. Zaten Instagram’a bakarsanız, koyduğum çocukluk fotoğrafımda da gözlerim renkli. Asla yaptırmazdım. Ameliyat olmaktan çok korkarım. 20’lik dişimi çektirmem gerek, ondan bile korkuyorum. Kaldı ki göz rengi değiştirme ameliyatı yaptıracağım! Canım çok tatlıdır. Dövmelerimi bile ağlaya ağlaya yaptırdım.”[irp]

“Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum.”

Gazetecilere yapmış olduğu açıklamada vücudunun her yerini çok beğendiğini söyleyen Buse Narcı özel hayatında kendini şöyle tanımlıyor: “Özel hayatımda çok renkliyim. O yüzden hayatıma giren erkek hiç sıkılmıyor. Dedim ya tam geyşayım! İç çamaşır ve parfüm takıntım var. Bakkala bile gitsem, iç çamaşırım takım olmalı. Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum. Dışarıda da annem bana ‘Seksi, biraz daha açık giyin’ der ama ben biraz kapalı giyinirim.”

Beni starlaştırıyorlar

Ameliyat olmaktan korkan genç oyuncu Buse Narcı bir tek ön dişlerimi yaptırdığını belirterek: “Saklamıyorum. Burnumu da yakından görünce, ‘Aaa yamukmuş biraz’ dedin. Ailede herkes küçük burunludur. ‘Göğüslerini yaptırdı’ dediler, o da yok.” İfadelerini kullandı. Narcı yaptığı açıklamada hakkında ne kadar çok konuşurlarsa, kendisini o kadar starlaştırmış olacaklar diye gördüğünü de söyledi.

Bende bir tılsım var
Maltepe Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldığını ve yarı burslu olduğunu dile getiren Buse Narcı erkekleri etkilemek söz konusu açılınca: “Adamları kendime bağlıyorum. Bu da uzun ilişkiye devam etmemize sebep oluyor. Bende bir tılsım var. Çok kolay aşık olmam.” dedi.

Hayatı sonuçlarını düşünmeden yaşıyor!
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve çok sayıda takipçisi olan genç oyuncu hayatı nasıl yaşadığını şu şekilde özetliyor: “Yarınımı düşünerek yaşamıyorum, o andan zevk alıyorum, sonuçlarını hesap etmiyorum. Hiperaktif bir yapım var. Yanımda şimdiye kadar kimsenin sıkıldığını görmedim. Düz çizgide değil, zikzak giderim.” Diye konuşan Narcı sevgi konusunda kıskanç bir kadın olduğunu ve bunu karşısındaki partnerine de önceden belirttiğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler