Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz neden hastanelik oldu?

İlgili Postlar

Özcan Deniz neden hastanelik oldu?

‘İstanbullu Gelin’ dizisinde ‘Faruk’ karakterini canlandıran Özcan Deniz, dizi setinde rahatsızlanınca hastaneye götürüldü. Özcan Deniz sevenlerini korkuttu.

Vücut direncinin düştü

Başrolde yer aldığı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin setinde rahatsızlanan başarılı sanatçı Özcan Deniz, hastaneye kaldırıldığında yapılan ilk kontrollerin ardından Özcan Deniz’in yoğun iş temposundan dolayı vücut direncinin düştüğü öğrenildi.

Yüksek tansiyon

Uyksuzluk problemi, yaptığı diyet ve spor nedeniyle tansiyonunun yüksek olduğu tanısı koyulan 45 yaşındaki ünlü sanatçı Özcan Deniz, tetkikleri yapıldıktan sonra evinde dinlendiği öğrenildi.

başarılı oyuncu yönetmen ve ses sanatçısı Özcan Deniz’de de görülen yüksek tansiyonun tıptaki tanımı ise: “Hayatta kalmak için hepimizin tansiyona yani kan basıncına ihtiyacı vardır. Eğer tansiyon olmasaydı, organlarımız dahil tüm vücuda oksijen ve diğer gerekli besinleri taşıyan kan dolaşımı mümkün olmazdı. Tansiyon, vücuda kan pompalayan kalbimizin, o sırada atardamar çeperlerine uyguladığı gücün ölçümüdür. Zaman içerisinde damarlara sürekli fazla bir güç uygulanıyorsa (bu tansiyonun yüksek olması demektir), damar çeperini oluşturan dokular da gereğinden fazla gerilecek ve bu durum çeşitli sağlık sorunlarına yol açacaktır.”[irp]

Abisi sağlık durumunu açıkladı…
Özcan Deniz’in abisi aniden kardeşinin aniden rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılması ve eve çıkma sürecine kadar yaşananları şu şekilde açıkladı: “Son 15 günde birkaç kez hastaneye gittik. Tetkikler yapılıyor. Muhtemelen yoğun çalışma temposuna bağlı bir durum. Şu an korkulacak bir şey yok. Evde dinleniyor” İfadeleriyle Özcan Deniz’in sağlık durumu hakkında bilgilendirdi.
Evlilik yakın mı?
45 yaşındaki hem şarkıcı hem oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, 1 yıldır birlikte olduğu kendisinden Şeyda Aktan ile evlilik kararı aldı. Özcan Deniz, Şeyda Aktan ile aldığı evlilik kararına dair, “Bir an evvel baba olmak istiyorum. Nikah çok yakında” diyerek evliliğin çokta uzak bir sürede olmayacağı müjdesini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler