Ana SayfaDedikoduEren Talu Derin Talu ve Hakan Sabancı Aşkına İzin Vermedi!

İlgili Postlar

Eren Talu Derin Talu ve Hakan Sabancı Aşkına İzin Vermedi!

Bir süre önce birlikte oldukları iddia edilen Hakan Sabancı ve Derin Talu aşkına baba engeli geldi. Üstelik engel bu kez Sabancı ailesi tarafından da değil… Eren Talu Serin Talu ve Hakan Sabancı aşkına izin vermedi. İşte detaylar;

Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı Yakalandı

Cemiyet hayatının gözde bekarlarından Hakan Sabancı’nın bir süredir oyuncu Dilara Aksüyek’le aşk yaşadığı konuşuluyordu. İkili önceki akşam Cihangir’de bir arkadaşlarının doğum günü partisine giderken görüntülendi. Sabancı’nın Vito aracından indiklerinde muhabirlerle karşılaşan ikili, ilk kez beraber objektife yansıdı.

Aşk haberleriyle gündeme gelen Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı ilk kez önceki akşam birlikte görüntülendi. İkili, iddiayı yalanladı: “Aşk yok, sadece arkadaşız.” dedi.

Hakan Sabancı, muha-birlerin “Uzun süredir hakkınızda aşk iddiaları var, neler söylemek istersiniz?” sorusuna “İkimiz de arkadaşız, aramızda aşk yok” yanıtını verdi. Dilara Aksüyek de “Daha önce dediğim gibi; aşk yok. Buraya arkadaşımızın doğum gününe geldik” dedi.

Hakan Sabancı Kimdir?

Dilara Aksüyek Kimdir?

Hakan Sabancı Bu Kez De Derin Talu’yla Mı?

Aşk haberleriyle sık sık gündeme gelen Hakan Sabancı son olarak Dilara Aksüyek ile yakalanmış ve aşk iddialarını yalanlamıştı. Hakan Sabancı son olarak Defne Samyeli’nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu bir bir mekanda eğleniyordu. Hakan Sabancı ve Derin Talu’nun aşk iddiaları gündeme gelirken Aygün Aydın’dan da şoke eden sözler gecikmedi.

Derin Talu kimdir?

Eren Talu Derin Talu ve Hakan Sabancı Aşkına İzin Vermedi!

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; Hakan Sabancı ve Derin Talu, geçen perşembe akşamı Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı mekandaydı. Sarmaş dolaş eğlenen ikili, samimiyeti ilerletti ve çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden dakikalarca öpüştü. Hakan Sabancı’nın adı son olarak oyuncu Dilara Aksüyek ile gündeme gelmişti. Sabancı’nın 2016 yılında Derin Talu’nun ablası Deren Talu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’nın Birlikte Olduğu İdiaları Aygün Aydın’ı Çıldırttı

Derin Talu ve Hakan Sabancı ayrılığının arkasından Eren Talu çıktı. İddiaya göre ünlü mimar, küçük kızını uyararak, gece hayatındaki arkadaşlarına dikkat etmesini söyledi. Bu uyarı sonrası ikilinin ilişkisi uzun sürmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler