Ana SayfaDedikoduEsra Erol'a Ünlü İsimlerden Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

İlgili Postlar

Esra Erol’a Ünlü İsimlerden Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Yaptığı açıklamalar ve bugüne dek bazı olaylar karşısında sergilediği davranışlarla eleştirilen Esra Erol geçtiğimiz gün programında bir kadına davranış biçiminden dolayı çok eleştiriliyor. Esra Erol’a ünlü isimlerden tepkiler çığ gibi büyüyor. İşte Erol’un davranışına yorum yapan ünlüler ve yorumları;

18 Yaşındaki Elife Tutumu Çok Tartışılıyor!

Esra Erol‘un programına çıkardığı 18 yaşındaki Elif’e olan tavrı günlerdir konuşuluyor. Erol’un yayına çıkma istemeyen genç kıza”18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?” birçok ünlü isimin tepkisini çekmişti. Bergüzar Korel, arkadaşı Esra Erol’a destek verirken Hazal Kaya, Doğa Rutkay ve Yasemin Kay Allen ise Erol’u davranışından dolayı eleştirdi.

Esra Erol kimdir?

Hazal Kaya: Bir Kadın Üzerinden Şov Yapıyorsun

Kaya paylaşımına şunları yazdı: “Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara ‘Orada ne işi varmış?’ demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?”

Hazal Kaya kimdir?

Doğa Rutkay: Bu Olacak İş Midir?

Kaya’nın ardından Doğa Rutkay’da Erol’u şu sözlerle eleştirdi: “Bu nasıl bir yayın? Biz kızlarımızı kadınlarımızı korumaya, bunca insan birlikte mücadele ederken, kampanyalar, imzalar atılırken! Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!” dedi.

Doğa Rutkay Kimdir?

Yasemin Kay Allen: İzlediğim En Korkunç Şeylerden Biri

Erol’a bir tepki de Yasemin Kay Allen’dan geldi. Allen, “Esra Erol’un programında o gencecik kıza yapılan benim televizyonda izlediğim en korkunç şeylerden biri. Gencecik bir kadın, bir kız üzerinden kadınların birbirlerini ezmesi, ahlâk taslaması, toplumun önünde linç edilmesi o kadar vahim ki. O kadar utandım ki. Yazıklar olsun.”

Yasemin Kay Allen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler