Ana SayfaDedikoduDilara Aksüyek ile Hakan Sabancı'nın Birlikte Olduğu İdiaları Aygün Aydın'ı Çıldırttı

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’nın Birlikte Olduğu İdiaları Aygün Aydın’ı Çıldırttı

Bir süre önce ünlü iş adamı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ancak ayrıldıktan sonra peş peşe skandallara imza atan Aygün Aydın adeta deliye döndü. Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’nın birlikte olduğu idiaları Aygün Aydın’ı çıldırttı. İşte detaylar;

Aygün Aydın Hakan Sabancı’yı Unutamadı

Aygün yine olay yaratacak bir paylaşım yaptı. Ultrason görüntülerinden sonra bebeğini düşürdüğü açıklayan Aydın, geçen gün bir bebek fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına “Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim” notunu düşen Aygün Aydın bu paylaşımı dakikalar içinde sildi.
Hemen sonrasında Aygün Aydın “DNA testine bile lüzum yok gözleri her şeyi anlatıyor resmen. Gözlerini birebir babasından almış” notunu düştü.
Aygün’ün bu paylaşımına ise binlerce yorum geldi. Çoğu takipçi Aydın’a “Senin tedavi olman lazım” yorumunda bulundu.

Hakan Sabancı Kimdir?

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı Birlikte Mi?

Bu yılın son günlerine yaklaşırken bir aşk haberi gündeme damga vurdu. İstanbullu Gelin dizisiyle yıldızı parlayan ve bir süre önce genç sevgilisi Onur Bay’dan ayrılan oyuncu Dilara Aksüyek’in Hakan Sabancı ile birlikte olduğu iddia edildi. Ama bu haberler Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Aygün Aydın’ın pek hoşuna gitmedi.

Aygün Aydın Kimdir?

Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı’nın Birlikte Olduğu İdiaları Aygün Aydın’ı Çıldırttı

İddiaların ardından sosyal medyada ‘Hakan Sabancı’nın gözdesi Dilara Aksüyek’ yorumları yapılınca Sabancı’yı ifşa etmesiyle gündeme gelen Aygün Aydın‘dan yorum gecikmedi. Bir süre önce “Para bulamazsam escortluk yapmak zorunda kalacağım” diyen Aygün Aydın kendini tutamadı.

Aygün Aydın önce “Hakan’ın sübyancılarla işi olmaz” diyerek yaşı kendisinden küçük olan Onur Bay ile bir süre aşk yaşayan Dilara Aksüyek’i hedef aldı. Aydın daha sonra kendini tutamayıp oyuncunun estetikli olduğunu bunu da kendisine benzemek için yaptığını söyledi.

Dilara Aksüyek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler