Ana SayfaDedikoduDeha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Bir süre önce barıştığı eski sevgilisinden yeniden ayrıldığı iddia edilen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun Deha Bilimler ile yasak bir aşka tutulduğu iddiaları ortılığı karıştırmıştı. O iddialara Saraçoğlu’ndan açıklama geldi. Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor? İşte yanıtı;

İnkar Edilen İki Evlat

Modacı biten ilişkisiyle ilgili, “Günlerdir sessizliğimi bozmuyorum. Çünkü konu benim konum değil ve son derece mide bulandırıcı bir konu. Sebep ise adı geçen kadının, böyle meshepsizliklerinin içinde olmak istemediğim içindir. Ancak sevgilim olan Gökhan Bey ile bir evlilik kararı almıştık geçtiğimiz çarşamba günü. Her şey hazırdı ve gerçekleşmedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden, sahte kimlikler, inkar edilen bir nikah ve en acısı bir anne olarak üzülerek söylüyorum ki; inkar edilen ortada iki evlat…

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Sessizliğini Bozdu!

Ne kadar acı… Diyecek bir şey yok çünkü son derece saygı, sevgi içerisinde olduğum ilişkimden sadece bu sebep yüzünden ayrılıyorum. Kimseye de bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadım. Sadece Gökhan Bey’in ve şahsımın itibarı zedelenmemesi adına ve Gökhan Bey’in bana ‘Kimi arıyorsan ara, bu durumu çözersen sen çözersin’ demesi üzerine bir takım görüşmeler yaptığım doğrudur ama bilirsiniz ki ben kimsenin arkasından iş çevirmem. Çünkü yıllardır her zaman dobralığım ve dürüstlüğümle beni tanıdınız ve sevdiniz…” açıklaması yaptı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile Yeniden Barıştı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermiş evlilik kararı alan çift yeniden yollarını ayırmıştı. Bir daha bir araya gelmeyecekleri düşünen çift yeniden barışmıştı. Ancak birliktelik uzun sürmedi ve çift yine ayrıldı.

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu iddiaları duyar duymaz telefonla 2. Sayfa programına bağlandı. Deha Bilimlier açıklamasında “Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı.Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah’la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm” dedi.

Bilimlier ile aynı anda yayına bağlanan ünlü modacı da şunları söyledi;

“Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı… Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok’a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler